DIREKT FRÅN VÄXTHUSET TILL MATBORDET!

Hitta dina bekanta delikatesser och bli inspirerad av nya smakupplevelser. Hos oss prioriteras alltid produkternas kvalité.  Tack vare att vi har moderna sorterings- och packningslinjer är våra produkter ute i butik senast två dagar efter plockning. På detta sätt kan vi behålla den goda smaken och egenskapen i produkten ända fram till konsumenten.

Classic-produkter

I det här sortimentet hittar du våra rena, trygga och näringsrika volymprodukter. Alla våra grönsaker är IP-odlade och håller en jämn och bra kvalitet året om. Produkterna kännetecknas av en mild smak med lokal identitet. 

tomat

En läcker hälsobomb i finländsk smak!

Ger sötma till matlagningen och för dekoration.

En mångsidig och populär lätt delikatess.

Passar i rätter som behöver lite sting!

 

C-vitaminrika färger till varma och kalla maträtter.

Aroma-produkter

AROMA produktkategori kännetecknas av mångsidiga smakupplevelser. Här hittar du smakfulla och aromatiska grönsaker med stark karaktär. De här produkterna passar bra till matlagning och kan med fördel användas i såser, grytor och färgstarka sallader. 

Suippopaprika

Den milda och söta spetspaprikan är ca 20-23cm

Flavorino tomaatti

Flavorino är en oval plommontomat och den är må

Till finsmakarens kök, med oändliga användningsmöjligheter.

Som namnet antyder, en stor delikatess som väger 230–270g.

Specialtomaten som hör till tomaternas adel i Italien - med ensamrätt hos oss!

En het världsresenär för matlagning.

Snack-produkter

I SNACK-sortimentet hittar du våra söta, krispiga och ofta till storleken mycket små produkter. Det ska vara enkelt att välja och snabbt att konsumera. Passar perfekt som mellanmål för den aktiva eller som tillbehör på buffébordet. Eller kanske allra helst - precis som de är! 

minikurkku #snäxi

Den krispigt fräscha minigurkan #snäxi är packa

Pärltomaten packad i bägare passar utmärkt som snacks, som ”grab and go” mellanmål eller som ett nyttigare val till barnen istället för godis. 

Årets produktnyhet! Goda att ätas direkt från bägaren. Denna härliga pärltomat är fullpackad med en söt, koncentrerad och fyllig smak. 

Bli inspirerad & njut

17
10
Blogissa tänään esittelyssä kolmen sukupolven viljelijä joka viljelee pinta-alalla joka voidaan verrata 3 1/2 jalkapallokenttään. Siinä pitää jo olla ammattitaitoa! I bloggen idag presenterar vi en...
10
10
05
10
#kassakasvikset innostavat terveellisiin ostoksiin. Terveelliset välipalavalinnat kuten meidän #snäxi -perheeseen kuuluvat helmitomaatit, ovat mainio vaihtoehto vitamiinirikkaaseen naposteluun. Nyt...
30
09