Röd pärltomat

Pärltomaten packad i bägare passar utmärkt som snacks, som ”grab and go” mellanmål eller som ett nyttigare val till barnen istället för godis. Pärltomaten är medelfast och har en något saftig konsistens med söt och mogen smak med bärigt och fruktigt inslag. 

Närpes Grönsaker lanserade sommaren 2014 sin inhemska bägartomat. Den mottogs väl av konsumenter och handeln att vi beslöt femfaldiga produktionen till ny säsong. Närpes Grönsakers inhemska #SNÄXI-bägare kommer i april ut i handeln. Den säljs då antingen från en display (se bilden) eller från egna hyllutrymmen.

#SNÄXI-bägaren säljs sedan ifjol av detaljhandeln i Finland och där ökar synligheten i år i och med fler återförsäljare. Pärltomaten är med sin söta smak ett perfekt mellanmål för såväl gammal som ung. Eller varför inte använda den helt traditionellt i köket. Dämpar såväl liten hunger som sötsuget. #SNÄXI är en så kallad ”ready to eat”-produkt och kan alltså avnjutas direkt.

Snack-produkter
FAKTARUTA
 
Våra odlade sorter: Angelle
Förvaring: Rekommenderad förvaringstemperatur är 12-14 grader eller rumstemperatur för att bibehålla den goda smaken. Förvaring i kylskåp försvagar smaken.
Förpackning: De röda pärltomaterna finns i 200g bägare.

 

För sötsuget
Grab ´n´ Go
I sallader
Som sådan

Bli inspirerad & njut

17
10
Blogissa tänään esittelyssä kolmen sukupolven viljelijä joka viljelee pinta-alalla joka voidaan verrata 3 1/2 jalkapallokenttään. Siinä pitää jo olla ammattitaitoa! I bloggen idag presenterar vi en...
10
10
05
10
#kassakasvikset innostavat terveellisiin ostoksiin. Terveelliset välipalavalinnat kuten meidän #snäxi -perheeseen kuuluvat helmitomaatit, ovat mainio vaihtoehto vitamiinirikkaaseen naposteluun. Nyt...
30
09