Haemme noin 50

Pakaamotyöntekijää

erinäisiin pakkaamon työtehtäviin täysi- ja osa-aikaisiin töihin kesäkuukausille (huhti-lokakuu) 2023. Osalle on mahdollisuus tarjota pidempää työjaksoa.

Etsimme reippaita henkilöitä, jotka pystyvät nopeasti oppimaan eri työvaiheet. Jos sinulla on trukkikortti ja hygieniapassi, se lasketaan eduksi. Tehtävien koulutus tapahtuu paikan päällä. Sinun tulee olla 17-vuotta täyttänyt.

Tarjoamme erilaisia tehtäviä lajittelu-, pakkaus-, koneenhoito ja lähettämötehtävissä, maan nykyaikaisimmassa vihannespakkaamossa. Meillä pääset työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä ja hankkimaan työkokemusta alalta.

Palkkaus Kaupan liiton mukaan. Joillakin tuotantolinjoilla vuorotyötä sovelletaan myös tiettyinä ajanjaksoina, jotka vaikuttavat lopulliseen palkkaasi.

Aiemmat kesätyöntekijät ovat arvostaneet Närpiön Vihannesta työpaikkana, tässä muutama lainaus arviointi lomakkeesta; "mukava yhteisö ja hyvä ilmapiiri", "hyvät työntekijät ja että sai mahdollisuuden tehdä vuorotyötä", "sain työskennellä monilla eri linjoilla ja olen oppinut paljon uutta", "sain täällä hyvää työkokemusta".

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus CV:llä osoitteeseen  rekry@narpesgronsaker.fi viimeistään 26.2.2023. Vain kirjalliset hakemukset käsitellään. Tuotantopäällikkö Kjell Vikars vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin, puh. 020 1160 610 (arkisin toimistoaikoina).


Osuuskunta Närpiön Vihannes on Suomen johtava kasvihuonevihannesten toimittaja. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 67,3 milj. € ja käsittelemme runsaat 36 milj. yksikköä, pääasiassa tomaatti-, kurkku- ja paprikatuotteita. Uudistetussa ja modernissa pakkaamossamme Närpiössä työskentelee 65 työntekijää tuodaksemme maukkaita ja ensiluokkaisia tuotteitamme markkinoille. Yrityksemme on sertifioitu GLOBALG.A.P, ISO 22000- ja 14001-standardien mukaisesti.