Pakaamotyöntekijöitä kesä- ja sesonkityöhön

Haemme pakkaamotyöntekijöitä erinäisiin pakkaamon työtehtäviin täysi- ja osa-aikaisiin töihin kesäkuukausille 2022. Osalle on mahdollisuus tarjota vakituista työpaikkaa

Etsimme reippaita henkilöitä, jotka pystyvät nopeasti oppimaan eri työvaiheet. Jos sinulla on trukkikortti ja hygieniapassi, se lasketaan eduksi. Tehtävien koulutus tapahtuu paikan päällä. Sinun pitää olla 18-vuotias.

Tarjoamme erilaisia ​​tehtäviä lajittelu-, pakkaus-, koneenhoito ja lähettämötehtävissä, maan nykyaikaisimmassa vihannespakkaamossa. Meillä pääset työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä ja hankkimaan työkokemusta alalta. Joillakin tuotantolinjoilla myös vuorotyötä tiettyinä ajanjaksoina.

Aikaisemmat kesätyöntekijät ovat suositelleet Närpiön Vihanneksen hyvänä työpaikkana ja arvostaneet työtehtävien monipuolisuutta, siisteyttä ja järjestystä sekä korkeaa hygienia- ja laatutasoa.

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus CV:llä hakemillesi työtehtävälle osoitteeseen rekry@narpesgronsaker.fi . Vain kirjalliset hakemukset käsitellään.

Tuotantopäällikkö Kjell Vikars vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin, puh. 020 1160 610 (arkisin toimistoaikoina)