10 hyvää syytä liittyä osuuskuntaan

Närpes Grönsaker

1. Maksuton viljelyneuvonta

Viljelypäällikkömme Mikael Dahlqvist tarjoaa viljelijöillemme ilmaista neuvontaa. Hänen työajastaan 90 % kuluu kentällä viljelijöiden luona. Mikael on ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut hortonomi, jolla on jo runsaasti kokemusta alalta. Lisäksi hän on hyvin suosittu viljelijöiden keskuudessa.

osuuskunta närpiön vihannes

2. Nykyaikainen myynti- ja markkinointiorganisaatio

Närpiön Vihanneksella on maan aktiivisin ja innovatiivisin myyntitiimi. Viestimällä aktiivisesti sekä asiakkaiden että kuluttajien kanssa yritys on oppinut tuntemaan markkinat paremmin kuin kilpailijansa. Toimintaa kehitetään edelleen yhdessä viljelijöiden kanssa.

Närpes Grönsaker

3. Nykyaikainen ja tehokas pakkaamo

Närpiön Vihanneksen viljelijöillä on käytössään Pohjois-Euroopan tehokkain vihannespakkaamo. Viimeisten 4 vuoden aikana koko konekanta on uusittu, ja tarjolla on monia erilaisille kasvihuonetuotteille sopivia pakkausvaihtoehtoja.

Närpes Grönsaker

4. Kattava valikoima erilaisia viljelyskasveja

Närpiön Vihannes on pystynyt menestyksekkäästi laajentamaan tuotevalikoimaansa työskentelemällä proaktiivisesti sekä asiakkaiden että viljelijöiden kanssa. Uuden tuotteen lanseeraaminen edellyttää aina, että sille on kysyntää markkinoilla.

Puhtaasti kotimainen kurkku

5. Hyvä hygienia ja turvallisuus

Olemme maan ainoa vihannespakkaamo, jossa keräilyhäkit pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Sekä henkilöstö että trukkiporttien kautta saapuvat tavarat kulkevat tiloihin hygieniasulun kautta. Hygieniatasomme on epäilemättä alamme kärkiluokkaa, minkä vuoksi viljelijät voivat käyttää palvelujamme turvallisin mielin. Torjumme kasvitautien ja tuhoeläinten leviämistä aktiivisesti. Asetamme toiminnallemme viranomaisvaatimuksia tiukemmat vaatimukset. Viljelijät, asiakkaat ja kuluttajat arvostavat hygieniaan ja laatuun tekemiämme panostuksia.

Närpes Grönsaker MästarNet

6. Tuotanto-, markkina- ja punnitustiedot on-line verkossa

Kaikki punnitustiedot voidaan lukea elektronisesti omassa MästarNet-verkossamme. Lisäksi sieltä löytyvät tilastot, viikkohinnat, uutiset, tiedot asiakasaktiviteeteista ja paljon muuta. Meidän mielestämme vakavasti otettava yritystoiminta perustuu aina avoimuuteen. Viljelijät arvostavat suuresti pakkaamon tapahtumista kertovaa tiedotusta. 

osuuskunta närpiön vihannes

7. Yhteen hioutunut viljelijätiimi ja yhteiset tapahtumat

Puhelimitse ja MästarNet-verkon kautta tapahtuvan hyvän päivittäisen yhteydenpidon lisäksi me tapaamme viljelijöitä vuoden aikana sekä työn merkeissä että myös yksityisesti. Järjestämme kaksi suurta tapaamista vuodessa. Osuuskunnan kokouksessa käsitellään mm. tilinpäätös ja tulevan vuoden aktiviteetit ja investoinnit. Syyskokouksessa tarkastellaan kulunutta viljelykautta ja mietitään jonkin verran myös tulevaa kautta koskevia viljelypäätöksiä. Lisäksi järjestämme kesän päätteeksi yhteisen juhlan, jonne kutsutaan mukaan myös seuralaiset.

Närpes Grönsaker

8. Talous, Osuuskunnan tulos jaetaan tuottajille

Koska olemme viljelijöiden omistama osuuskunta, viljelijät voivat luottaa täysin siihen, että pyrimme aina työskentelemään heidän parhaakseen. Pyrimme pakkaamossa saamaan viljelijöidemme viljelemistä vihanneksista markkinoilla mahdollisimman hyvän hinnan vuoden jokaisena päivänä.

osuuskunta närpiön vihannes

9. Osuuskunta on EU-tuottajaorganisaatio

Viljelijämme voivat hakea osuuskunnan kautta tukea tilakohtaisiin investointeihin (esim. led-valojen asennukseen). Tämä on mahdollista, koska osuuskunta on viljelijöiden omistama. Myönnämme ainutlaatuisena jäsenetuna avustusta mm. kimalaisten käyttöön, tuholaisten ja kasvisairauksien biologiseen torjuntaan sekä laatujärjestelmän korvaamiseen. Viljelijöillä on siten erinomaiset mahdollisuudet hakea kehityshankkeilleen taloudellista tukea.

osuuskunta närpiön vihannes

10. Tiedon jakaminen ja tiimityö

Osana osuuskuntaa olet myös osa tiimiä. Tuottajamme eivät kilpaile keskenään, vaan he tekevät yhteistyötä. Jaamme osuuskunnassa viljelystä saamiamme kokemuksia sekä uusia markkinatrendejä, viljelymenetelmiä ja muita asioita koskevaa tietoa. Haluamme kaikkien jäsentemme menestyvän työssään mahdollisimman hyvin. 

Kiinnostuitko?

Jätä soittopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä

Lisätietoa antaa viljelypäällikkömme Mikael Dahlqvist puh. 020 1160 609.

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES