Bruschetta Dunne-tomaateilla

Bruschetta

1 rs Dunne tomaatteja
1 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl kapriksia
50 g parmesaanijuustoa
1 rkl sitruunaöljyä
½ rukkua ruohosipulia
suolaa
mustaapippuria

1 bake-off baguette, paistettuna

Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi, sekoita raastettu valkosipuli, kapris ja raastettu parmesaanijuusto. Leikkaa ruohosipuli ja lisää tomaattiseokseen. Leikkaa paistettu baguette leipä viistoon n. 1,5-2 cm paksuiksi siivuiksi, 8-10kpl. Levitä tomaattiseos baguette siivujen päälle ja gratinoi 8-10 min, 225 asteisessa uunissa. Anna viiletä hieman ennen tarjoilua. Koristele parmesaaniraasteella ja tuoreella yrtillä, esim. ruohosipulilla

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES