
Cheddar N´ Cheese poppers
n. 10-12 palaa
3 kotimaista suippopaprikaa
150g cheddarjuustoa palana
3 kananmunaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl paprikapulveria
8 rkl korppujauhoja
suolaa
Leikkaa cheddarjuusto n. 6-8 cm pitkiin tankoihin, leikkaa yhtä pitkiä suippopaprikan paloja ja täytä suippopaprika cheddartangoilla. Käännä paprika-juusto palat vehnäjauhossa joka on maustettu paprikapulverilla. Käännä ne sen jälkeen vatkattuun kananmunaan missä hieman suolaa. Ja viimeiseksi kääntele ne korppujauhoissa että paprika-juusto palat peittyy kokonaan.
Friteeraa palat 160 asteisessa öljyssä, että pinnasta tulee kullanruskea. Tarjoile lämpöisinä majoneesin kera.
SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES
03
03
03