Cheddar N´ Cheese poppers

Cheddar N´ Cheese poppers

n. 10-12 palaa

3 kotimaista suippopaprikaa
150g cheddarjuustoa palana
3 kananmunaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl paprikapulveria
8 rkl korppujauhoja
suolaa

 

Leikkaa cheddarjuusto n. 6-8 cm pitkiin tankoihin, leikkaa yhtä pitkiä suippopaprikan paloja ja täytä suippopaprika cheddartangoilla. Käännä paprika-juusto palat vehnäjauhossa joka on maustettu paprikapulverilla. Käännä ne sen jälkeen vatkattuun kananmunaan missä hieman suolaa. Ja viimeiseksi kääntele ne korppujauhoissa että paprika-juusto palat peittyy kokonaan.

Friteeraa palat 160 asteisessa öljyssä, että pinnasta tulee kullanruskea. Tarjoile lämpöisinä majoneesin kera.

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES