Chilikurkku

Chilikurkku

Helppo ja nopea valmistaa!

Jos haluaa hieman erilaisen salaatin korostamaan päivällistä, niin tämä on mainio vaihtoehto. Kurkun raikas maku, chilin viettelevä lämpö ja mantelien rustiikki tekee chilikurkun kiehtovaksi lisukkeeksi jokapäiväiseen ruokailuun! Bon appétit!

 

1kpl                     kotimainen kurkku
1,5 rkl                  etikkaa
1 rkl                     sokeria
2 tl                       sambal oelek (chilitahna)
1 kpl                    valkosipulinkynttä
0,5 dl                   paahdettua mantelia

 

  1. Pese kurkku, leikkaa juustohöylällä ohuita pitkiä siivuja, mutta jätä siemenet käyttämättä.
  2. Lisää etikka, sokeri ja Sambal Oelek kulhoon, raasta valkosipuli, leikkaa manteli rouheisiksi paloiksi, ja lisää ne seokseen.
  3. Kaada mausteseos kurkkusiivujen päälle, sekoita.
  4. Anna vetäytyä 15-30 minuuttia. Valmis heti syötäväksi! Mainio lisuke!

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES