Grillivarras

Grillivarras

 

Leikkaa porsaanfilee 1,5 cm paksuiksi paloiksi. Leikkaa paprika kunnollisiksi paloiksi. Kokoa vartaat, vuorottele tomaateilla, sipulilla, lihalla ja paprikalla jotta saat värikkään vartaan. Pilko valkosipuli ja lisää se ruokaöljyyn, lisää myös suola ja pippuri. Maustesekoituksella voit sivellä vartaita. Muista kääntää vartaita grillauksen aikana, grillaus tulisi tapahtua epäsuoralla lämmöllä, maksimi 150 astetta.

 

  • 3 rasiaa DUNNE tomaattia
  • 2 kpl keltaista paprikaa
  • 2 kpl punaista paprikaa
  • 4 kpl salottisipulia
  • 1 kg porsaan sisäfilettä
  • 1 kpl valkosipulikynsi
  • Ruokaöljyä
  • Suolaa ja pippuria

 

VINKKI: Jos käytät puisia varrastikkuja anna niitten vetäytyä vedessä n. 30 min ennen grillaamista. Jos käytät metallisia tikkuja, öljyä ne ruokaöljyllä ennen käyttöä.

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES