Räk-tomat pasta

Katkarapu-tomaatti pasta

Tässä vihje herkulliseen ruokalajiin, joka on myös erittäin helppo ja nopea valmistaa. 

180g katkarapuja (kuorittuja)
1 kpl keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,5dl valkoviiniä
1dl kermaa
120g smetanaa
2 tl Sambal Oelek
1 kpl kalaliemikuutio
10kpl DUNNE tomaatteja
300g tuorepastaa (Tagliatelle)
Tilliä
Suolaa & pippuria, parmesaanijuustoa

 

Pilko sipuli ja kuullota voissa. Purista ja lisää valkosipulikynnet. Lisää valkoviini, kalaliemikuutio ja sambal oelek, anna kiehua hetken. Vähennä lämpöä, lisää kerma ja smetana. Puolita DUNNE-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen, lisää myös pilkottu tilli. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan. Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama DUNNE-tomaatti kastikkeeseen. Kastike ei saa enää kiehua, koska silloin katkaravuista tulevat sitkeitä.

Kaada pastavesi pois, yhdistä pasta ja kastike ja sekoita. Koristele annos parmesaanijuustolla ja tillillä.

Bon Appétit! 

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES