Kesäkisa

SNÄXITÄ  ITSESI VESILLE OSALLISTUMALLA HERKULLISEEN KESÄKISAAMME

 

Ota kuva, jossa esiintyy Närpiön Vihanneksen Snäxi-pikari ja jaa se Instagramissa hashtagillä #snäxittää. Upeimman ja kekseliäimmän kuvan ladannut voittaa SUP-laudan! Juhannusviikolla kaikkien siihen mennessä osallistuneiden kesken valitaan lisäksi 5 kpl voittajaa, jotka saavat supersuositun tomaattipaitamme.

 

Valitse #Snäxi-suosikkisi

 

Punainen helmitomaatti | Närpiön Vihannes | SNÄXI

Punainen helmitomaatti

Tanakka ja rehevä, pitkä jälkimaku. Maultaan tanakka, jopa rehevä ja tekstuuriltaan lihaisa. Ällistyttävän makea, pitkä jälkimaku. Erittäin...
Oranssi helmitomaatti | Närpiön Vihannes | SNÄXI

Oranssi Helmitomaatti

Pyöreä, virkeä ja raikas. Herkullinen väri, lihaisa tekstuuri, tyylikkään mieto maku. Käytä kuten punaista helmitomaattia – mieluiten samalla...
Miniaprika MIXI

Minipaprika MIXI

Minipaprika MIXI - Rouskahtava väritrio napostelunälkään. Meidän minipaprikasekoitus ovat naposteluvadin kingit ja säväyttävät erilaisin...
kesäkisa

Kilpailun säännöt

PÄÄPALKINTO:

Kaikille perheenjäsenille sopiva SUP-lauta. Paketti sisältää kaiken tarvittavan: laudan, melan, pumpun ja kantokassin. Lautailijan enimmäispaino: 150 kg.

Pääpalkinnon arvo on 599€. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä 

Osuuskunta Närpiön Vihannes, Kristinestadsvägen 375, Närpiö

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailuun eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla.

Osallistumiskelpoisuus 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Närpiön vihanneksen henkilökuntaa sekä muita henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Osallistujan on täytettävä Instagramin yleiset käyttöehdot. Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen, jotta raati pääsee näkemään kilpailukuvan.

Osallistumisaika 

Osallistumisaika kilpailuun on 1.6.-30.6.2020. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan ulkopuolella.

Osallistuminen kilpailuun 

Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva, jossa näkyy Närpiön vihanneksen Snäxi-pikari ja jakamalla se Instagramiin hashtagilla #snäxittää. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla, eikä mahdollinen paitapalkinnon voitto ole päävoiton voittamisen este.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvien käyttöön kaikilta niissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailussa tunnisteella #snäxittää jaettuja kuvia eri medioissa kuten kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta.

 

 

Osallistuja vastaa kuvien sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

Voitosta ilmoittaminen

Kilpailun järjestäjän henkilökunnan jäsenistä koostuva raati valitsee välittömästi kilpailuajan loputtua osallistujien joukosta parhaan #snäxittää-tägillä merkityn Instagram-kuvan, joka voittaa pääpalkinnon: SUP-laudan. 

Raati valitsee myös viikolla 25 viisi (5) parasta kuvaa, joiden lataajat voittavat tomaattipaidat. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta Instagramin yksityisviestillä viikon 28 aikana. Tomaattipaitojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta Instagramin yksityisviestillä viikon 25 aikana. Palkintojen voittajien tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin ja ilmoittamalla yhteystietonsa kilpailun järjestäjälle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. Kilpailun voittajien nimet ja/tai nimimerkit julkaistaan 10.7. Närpiön vihanneksen some-kanavissa.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voisi mahdollisesti aiheutua osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietosuoja

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailun järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Sääntöjen noudattaminen

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

 

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES