Kumppanimme mukana toiminnassa

Tässä ylpeänä esittelemme yhteistyökumppanimme.

Olisitko sinä kiinnostunut yhteistyöhön kanssamme? 

 

Kuullostaisiko yhteistyö kiinnostavalta? 
Ole yhteydessa Jonas Lundström, jonas.lundstrom [at] narpesgronsaker.fi

Kasvihuoneravintola Linds Kök

Pohjanmaalla Närpiössä, pienessä Bäcklidenin kylässä, voi kokea trooppisen ympäristön vuoden ympäri. Poiketessanne valtatie 8:lta sivutielle ja astuessanne Lindin Keittiöön, saattaa tuntua siltä, että olette siirtyneet 3000 kilometriä etelään. Mansikantaimet, tomaatintaimet, trooppiset hedelmäpuut ja syötävät kukat toivottavat teidät tervetulleiksi. Vierailu tänne sopii kaikille, niin yhdistyksille kuin turistiryhmille ja yrityksillekin. Kun haluatte kokea jotain erityistä – meillä voitte järjestää myös kokoukset ja konferenssit!

Linds Kök on ollut Osuuskunta Närpiön Vihanneksen yhteistyökumppani vuodesta 2014.

www.lindskok.fi

 

Hotel Red & Green

Kulttuuri- ja konferenssikeskuksen sydämessä sijaitsee Hotel Red & Green. Hotellissa on 28 kahden hengen huonetta, 1 yhden hengen huone ja 2 sviittiä - kaikki hyvin varustettuja ja korkealuokkaisia.  

Ravintola, jossa on 150 asiakaspaikkaa, tulee olemaan auki joka päivä tarjoillen aamiaista, brunssia, lounasta ja illallista. Saunaosastot tarjoavat rentouttavia hetkiä suuremmille ja pienemmille seurueille. Kulttuuritalossa on runaasti tiloja, joka sopivat eri tilaisuuksiin. Täällä voi järjestää konferensseja ja kokouksia, workshopeja, messuja, konsertteja, teatteriesityksiä ja tanssiaisia; lähes mitä tahansa tarpeen mukaan.

Hotel Red & Green on ollut Osuuskunta Närpiön yhteustyökumppani vuodesta 2015.

www.hotelredgreen.fi

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES