Kurkku kakkutikkarit

Kurkku-cake popsit

Terveellinen vaihtoehto kakkutikkarille

12–15 kpl

1 Närpiön Vihanneksen kurkku
100 g tuorejuustoa (maku ruohosipuli)
12–15 kpl grillitikkua

1. Leikkaa kurkku 10 sentin paloiksi. Paina pehmeä sisus ulos omenaporan avulla.

2. Laita tuorejuusto pursottimeen ja pursota kurkun keskelle. Pursota ensin yhdestä suunnasta ja sitten toisesta, jotta täyte levittyy kunnolla. Kuivaa tarvittaessa päädyt talouspaperilla. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi, jotta täyte jähmettyy.

3. Leikkaa sen jälkeen kurkku noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Huom! Täyte saattaa pursua ulos, jos jätät kurkkusiivut leikkuulaudalle litteä puoli alaspäin.

4. Paina kurkkusiivut grillitikkuihin ja asettele lasiin. Säilytä kylmässä ennen tarjoilua.

 

Katso video: https://youtu.be/2YE1Nnm9vW8

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES