
Lohta & tomaattikermakastike
Soseuta kokonaiset tomaatit sauvasekoittajalla tai tehosekoittimessa. Lisää tomaattimurska ja sokeri kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 50 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kattilaan kerma, soijakastike ja suola, kiehauta ja lisää suurus.
Puhdista lohifile, nypi ruodot ja poista nahka. Leikkaa sopiviin annospaloihin. Paista lohi voissa muutaman minuutin ajan. Kypsennysaika riippuu kalan paksuudesta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
(6 henk.)
900g lohifilettä
300g kotimaisia tomaatteja
½ dl sokeria
4dl kermaa
½ dl sojakastiketta
1 tl suolaa
1 tl maissitärkkelystä
Suolaa & pippuria
SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES
28
08
08