Martin Westerberg

Pinta-ala
1.541m2
Viljelyvuodet
37
Sukupolvi
1

Martin Westerberg muutti seudulle Ruotsista vuonna 1979. Yhdessä vaimonsa Mariannen kanssa he ryhtyivät hoitamaan tämän vanhempien kotitilaa. Martin on ollut Osuuskunnan Närpiön Vihannes jäsen vuodesta 1980, jolloin hän aloitti tomaatin viljelyn. Vuonna 1992 hän vaihtoi tomaatit kurkkuihin. Tällä hetkellä hän viljelee Imea-kurkkuja 1 541 m2:llä. Hänen lisäkseen kasvihuoneissa työskentelee vaimo Marianne. Hygienia ja ympäristö ovat Martinille erittäin tärkeitä. Hän käyttää etupäässä biologisia torjunta-aineita ja pitää kasvihuoneidensa ovet lukittuina. Mahdollisten vierailijoiden on pukeuduttava suojavarusteisiin.

Martin on mukana SCL:n hallituksessa, Närpiön kaupunginhallituksessa ja valtuustossa sekä puutarhavaliokunnassa. Lisäksi hän toimii viljelijöiden etuja valvovan USP:n puutarhavaliokunnan puheenjohtajana. Martin on toiminut myös Yttermarkin kyläneuvoston puheenjohtajana.

Vapaa-aikansa hän viettää kesämökillään tai jääkiekkoa katsellen, joko Kraft Hockeyn otteluissa tai sohvalla tv:n ääressä. Lisäksi hän harjoittaa pienimuotoista viljanviljelyä. Martinilla ja Mariannella on vuosina -72 ja -74 syntyneet lapset.

Nimi: 
Martin Westerberg
Paikkakunta: 
Yttermark
Viljelijänumero: 
138
Viljelylajikkeet: 
Kurkku
Pinta-ala: 
1.541m2
Viljelyvuodet: 
37
Rak.vuodet: 
1979
Sukupolvi: 
1
Lämmitysmenetelmä: 
Hake ja vilja
Ympäristönäkökohdat: 
Viljelyssä käytetään biologista torjuntaa

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES