Paholaisen hillo. Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvä paholaisen hillo on mainio lisuke ruokapöytään! Sivultamme löydät maistuvan reseptin.

Paholaisen hillo

Resepti tuliselle, makealle ja mahtavan hyvälle paholaisen hillolle.

Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen. Lisää kaikki ainekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä. 

Nauti itsetehdystä paholaisen hillosta. 

 

800g               kotimaisia tomaatteja
4                      isoa punaista kotimaista paprikaa
2-4                  chiliä (annostele maun mukaan)
8                      valkosipulinkynttä
1 tl                  suolaa
1 tl                  murskattua mustapippuria
½ dl                etikkaa
2 ½ dl             hillosokeria (hillosokeria voi lisätä maun mukaan)

 

Testaa ja rakastu!

Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin. 

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES