Rekrytoimme

 

Osuuskunta Närpiön Vihannes on Suomen johtava kasvihuonevihannesten toimittaja. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 61,8 milj. € ja käsittelemme runsaat 37 milj. yksikköä, pääasiassa tomaatti-, kurkku- ja paprikatuotteita. Uudistetussa ja modernissa pakkaamossamme Närpiössä työskentelee hieman yli 50 työntekijää tuodaksemme maukkaita ja ensiluokkaisia tuotteitamme markkinoille. Yrityksemme on sertifioitu ISO 22000- ja 14001-standardien mukaisesti.

 

Haemme nyt yli 20 KAUSITYÖNTEKIJÄÄ JA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ erilaisiin tehtäviin kokopäiväisiin ja osa-aikatöihin pakkaamon eri työtehtäviin kaudelle maalis-lokakuu 2021, tai kesäkuukausiksi. Mahdollisesti voimme tarjota pidemmän työajan joillekin hakijoille.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia tehtäviä kuten tuotteiden lajittelua, pakkaamista, lajittelukoneiden ohjaamista sekä lähettämötyötä maan modernissa vihannespakkaamossa, meillä saat työskennellä miellyttävien työtovereiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä sekä samalla hankkia työkokemusta alalta.

Haemme sinua työtoveriksi, jos olet nopea ja tarkka ja sinun on helppo oppia uusia työtehtäviä. Jos sinulla on kokemusta trukin ajamisesta ja omistat hygieniapassin niin se lasketaan eduksi. Koulutus eri työtehtäviin tapahtuu paikan päällä. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Joillakin tuotantolinjoilla vuorotyötä sovelletaan myös tiettyinä ajanjaksoina, jotka vaikuttavat lopulliseen palkkaasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat arvostaneet Närpiön Vihannesta työpaikkana ja hyvänä yhteisönä ja mahdollisuutena monipuolisiin tehtäviin, sekä järjestykseen että korkeaan hygienia- ja laatutasoon.

Kirjalliset hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen: rekry [at] narpesgronsaker.fi viimeistään 22.2.2021.
Ainoastaan kirjalliset hakemukset käsitellään. Kysymyksiin vastaa tuotantopäällikkö Kjell Vikars puh. 020 1160 610 (arkisin virka-aikana).
 


Huolto ja kunnossapito-osaston resurssien turvaamiseksi palkataan kesäkaudelle 2021 HUOLTOASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Huoltoasentajana hoidat pakkauskoneidemme vianetsintää ja korjausta, hoidat huoltoa ja ylläpitoa sekä kiinteistöautomaatioon kuuluvat työt. Mekaanisten taitojen lisäksi sähkö-, paineilma- ja automaatiotaidot lasketaan eduksi.

Oletko sopivassa vaiheessa tekniikan opinnoissa tai onko sinulla kiinnostusta ja tietoa huoltotöistä, älä epäröi jättää hakemusta, saat hyvän työkokemuksen tarjoamastamme työstä. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Kirjalliset hakemukset ja CV lähetetään viimeistään 22.2.2021 osoitteeseen: rekry [at] narpesgronsaker.fi otsikko "Huoltoasentaja". Ainoastaan kirjalliset hakemukset käsitellään. Kysymyksiin vastaa tuotantopäällikkö Kjell Vikars puh. 020 1160 610 (arkisin virka-aikana).

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES