Rekrytoimme

Osuuskunta Närpiön Vihannes on viljelijäomisteinen osuuskunta, joka markkinoi kasvihuonevihanneksia. Olemme maan johtava toimija alallamme ja liikevaihtomme on n. 54 M€. Nykyaikainen pakkaamomme sijaitsee Närpiössä ja vuotuinen tuotanto on n. 32 milj. yksikköä. Laajennamme liiketoimintaamme uusilla tiloilla ja prosessiratkaisuilla, ja siksi meidän on vahvistettava organisaatiotamme.

 

Haemme määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Prosessi- ja koneenhoitajia sekä pakkaamotyöntekijöitä

Tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin tehtäviin modernissa ympäristössä uuden teknologian ja laadukkaiden tuotteiden kanssa. Sinun tulisi olla joustava ja kykenevä työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Työ alkaa vähitellen kevättalvella ja keväällä 2019.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään viimeistään 18.1.2019 sähköpostiin rekry [at] narpesgronsaker.fi. Kysymyksiin vastaa tuotantopäällikkö Kjell Vikars puh. 020 1160 610 (arkisin virka-aikana).

Tarjoamme myös kesätyöpaikkoja opiskelijoille pakkaamon eri työtehtävissä. Henkilöiden, jotka palkataan, tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Hygieniapassi lasketaan eduksi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: rekry [at] narpesgronsaker.fi viimeistään 28.2.2019.


Haemme myös kesäsijaista työskentelemään konttorillamme; haemme

Talousassistenttia

Talousassistenttina avustat ja toimit 2019 kesälomakauden sijaisena vakituiselle henkilökunnalle talous- ja hallinto-osastolla. Tiimiimme kuuluu kolme henkilöä, joilla kaikilla on omat vastuualueensa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kassanhallinta, likviditeetin hallinta ja muut toimistotehtävät.  

Henkilö, jota etsimme joko opiskelee kaupallista alaa tai on jo valmistunut ja hän hoitaa hallinnolliset tehtävät vastuullisesti. Kokemus talousjärjestelmistä ja vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi. Yrityksen pääkieli on ruotsi.  

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen mats.engsbo [at] narpesgronsaker.fi viimeistään 6.2.2019. Lisätietoa antaa talouspäällikkö Mats Engsbo puh. 020-1160606 (arkisin virka-aikana).


Etsimme sosiaalisia taitoja omaavaa, ulospäin suuntautunutta ja eteenpäin pyrkivää

Myyjää

myyntiorganisaatioomme kesäksi 2019. Tulet olemaan erittäin tärkeä linkki tiimissämme alamme absoluuttisen huippusesongin aikaan. Tulet tutustumaan lähietäisyydeltä Suomen vähittäistavara-kaupan isoimpiin tekijöihin. Työpaikkasi sijaitsee Närpiön toimipisteessämme iloisessa joukossamme.

Toivomme että sinä; kommunikoit vaivattomasti sekä suomen että ruotsin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet peloton, nautit haasteista sekä tiimityöstä ja stressinsietokykysi on hyvä.

Me puolestaan voimme tarjota sinulle; etupenkin paikan Suomen elintarviketeollisuudesta ison ja arvostetun toimijan palveluksessa sekä erittäin haastavan myyntityön isolla vastuulla ja omilla vaikutusmahdollisuuksilla.

Hakemuksesi haluamme 7.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jonas.lundstrom [at] narpesgronsaker.fi. Lisäinfoa paikasta saat myynti- ja markkinointijohtajaltamme Jonakselta numerosta 044-7812421.