Rekrytoimme

 

Osuuskunta Närpiön Vihannes on Suomen johtava kasvihuonevihannesten tuottaja. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 66,5 miljoonaa euroa ja käsittelemme hieman yli 37 milj. yksikköä tomaatti-, kurkku- ja paprikatuotteita vuodessa. Nykyaikaisella, korkealla automatisoidulla pakkaamollamme Närpiössä työskentelee runsaat 70 työntekijää, jotka varmistavat että saamme maukkaat vihannekset pakattua ja toimitettuna asiakkaillemme. Toimintamme on sertifioitu ISO 22000 ja 14001 standardien mukaisesti.

 

Haemme nyt

Huolto- ja kunnossapitoasentajaa

vakituiseen työsuhteeseen huolto- ja kunnossapito-osaston resurssien vahvistamiseksi.

Olet osana huolto ja kunnossapitotiimiä, joka vastaa pakkausprosessien ja kiinteistötekniikan huolto- ka kunnossapitotehtävistä. Mekaanisen konehuoltotaitojen lisäksi arvostamme sähkö-, pneumatiikka- ja automaatio-osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä yhdessä huoltotiimin ja muun pakkaamo-organisaatiomme kanssa Suomen nykyaikaisimmassa ja jatkuvassa kehityksessä olevassa pakkaamoyrityksessä.

 

Linjanajajia

Linjaoperaattorina vastaat eri pakkauslinjojen toiminnasta ja pakkausprosessin valvonnasta, hoidat pakkauslinjan itsevalvontatehtävät sekä vastaat pakkaustiimin työstä ja tuottavuudesta.

Sinulla tulee olla kyky johtaa ja motivoida työryhmääsi sekä taidot oppia käsittelemään automaatiota ja erilaisia ​​prosessikoneita ja perustiedot tietojärjestelmien käytöstä Arvostamme, jos sinulla on trukkiajokortti ja hygieniapassi. Sisäinen työkielemme on ruotsi.

Joillakin tuotantolinjoilla myös vuorotyötä tiettyinä ajanjaksoina. Koulutamme henkilöt tehtäviin paikan päällä.

 

Pakaamotyöntekijöitä kesä- ja sesonkityöhön

Haemme pakkaamotyöntekijöitä erinäisiin pakkaamon työtehtäviin täysi- ja osa-aikaisiin töihin ajalle maalis-lokakuu tai kesäkuukausille 2022. Osalle on mahdollisuus tarjota vakituista työpaikkaa

Etsimme reippaita henkilöitä, jotka pystyvät nopeasti oppimaan eri työvaiheet. Jos sinulla on trukkikortti ja hygieniapassi, se lasketaan eduksi. Tehtävien koulutus tapahtuu paikan päällä. Sinun pitää olla 18-vuotias.

Tarjoamme erilaisia ​​tehtäviä lajittelu-, pakkaus-, koneenhoito ja lähettämötehtävissä, maan nykyaikaisimmassa vihannespakkaamossa. Meillä pääset työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä ja hankkimaan työkokemusta alalta. Joillakin tuotantolinjoilla myös vuorotyötä tiettyinä ajanjaksoina.

Aikaisemmat kesätyöntekijät ovat suositelleet Närpiön Vihanneksen hyvänä työpaikkana ja arvostaneet työtehtävien monipuolisuutta, siisteyttä ja järjestystä sekä korkeaa hygienia- ja laatutasoa.

 

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus CV:llä hakemillesi työtehtävälle osoitteeseen rekry [at] narpesgronsaker.fi viimeistään 13.2.2022. Vain kirjalliset hakemukset käsitellään. Tuotantopäällikkö Kjell Vikars vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. 020 1160 610 (arkisin toimistoaikoina)


 

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES