Tuorejuustolla täytetty suippopaprika

Täytetty suippopaprika

2 kotimaista suippopaprikaa
1 rkl öljyä
300g tuorejuustoa
1 pieni punainen chili
2 tl tomaattipyreettä
1 tl dijon sinappia
100g mustia oliiveja
Nippu tuoreita yrttejä, esim. timjamia, basilikaa ja persiljaa.
Suolaa ja pippuria

 

Pistä uuni 225 asteeseen. Laita kokonaiset paprikat pellille, siveltele ne öljyllä, grillaa uunissa n. 10 minuuttia. Anna viiletä, poista niistä kuori jos se irtoaa. Sekoita tuorejuusto, silputtu chili, tomaattipyree, dijon sinappi, oliivit, tuoreet yrtit sekä suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Maista ja lisää mausteita jos tarve. Siirrä sekoitus pursotuspussiin. Leikkaa paprikoista hattu pois, poista siemenet, pursota paprikat täyteen täytettä. Annan täytetyt paprikat maustua hetken jääkaapissa. Leikkaa n. 2cm paksuja siivuja ja tarjoile alkupalaksi tai noutopöydässä. Koristele oliiviöljyllä ja tuoreilla yrteillä.

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES