Tomatfylld batong

Tomaatilla täytetty patonki

100g huoneenlämpöistä voita
2 kpl valkosipulinkynttä
½ rs kirsikkatomaatteja
1 nippu tuoretta timjamia
1 rkl tomaattipyreetä
1 kpl vehnäpatonki (30-40cm pitkä)
suolaa ja mustapippuria

 

Laita uuni 225 asteelle. Silppua timjami ja valkosipuli, lisää ne kulhoon missä voi. Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää ne kulhoon, sekä tomaattipyree ja mausteet. Sekoita hyvin. Tee patonkiin terävällä veitsellä viillot ja täytä ne tomaattivoilla. Paista lämpöisessä uunissa n. 8-10 minuuttia. Tarjoile grillatun tai Välimeren tyyppisten ruokien kanssa.

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES