Tomaattisima

Tomaatti sima

1. Puolita tomaatit ja laita ne Mehu-Maijaan mehustumaan. Keitä n. 2 tuntia tai niin kauan että mehun tulo loppuu.

2. Sekoita tomaattimehu ja vesi, kiehauta ja kaada neste fariinisokerin päälle.

3. Anna viiletä sormenlämpöiseksi ja lisää hiiva. Sekoita hyvin että hiiva sulaa.

4. Anna tomaattisiman seistä huoneenlämmössä n. 12 tuntia, siirrä viileään vuorokaudeksi. Poista pinnalle kertynyt vaahto.

5. Pullota ja anna seistä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.

Tarjoile rusinoitten kera, nauti!

 

4 kg tomaattia
4,5 l vettä
1 kg fariinisokeria
¼ tl hiivaa
rusinoita

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES