Tomaattilimppu Gluteeniton

Mehukas gluteeniton limppu!

Murskaa kokonaiset tomaatit tehosekoittimessa. Sekoita tomaattimurska, siirappi, rusinat, suola, fenkoli ja huoneenlämpöinen vesi. Lisää murennettu hiiva ja sekoita hyvin. Lisää gluteeniton jauhoseos ja fiberhuski. Sekoita (ohueksi) taikinaksi, anna kohota kulhossa n. 1h.

Voitele 4-5 limppuvuokaa öljyllä (määrä riippuu vuokien koosta), kaada taikina vuokiin. Paista n.45 min 175 asteessa.

Riittää n. 4-5 limppuun

2kg Närpion Vihanneksen tomaatteja (huoneenlämpöisiä)
1 litra vettä (kädenlämpöistä)
3 palaa hiivaa (150g)
3dl siirappia
250g rusinoita
1dl fenkolia
1rkl suolaa
2kg Gluteeniton jauhoseos
100g Fiberhuskia