Tomaattisalaatti

ilo silmälle ja suulle!

Siivuta punaiset ja keltaiset tomaatit, puolita puolet kirsikka ja dunne määrästä, säästä loput kokonaisina. Hakkaa punasipuli ja siivuta keltasipuli, lisää sipulit tomaattien päälle. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja mustapippuri. Kaada öljyseos tomaattien päälle ja lisää tuoreet basilikan lehdet. 

Eri tomaattilajikkeita sekoitetaan yhteen:

Punaisia tomaatteja
Keltaisia tomaatteja
Dunne tomaatteja
Punaisia kirsikkatomaatteja
Keltaisia kirsikkatomaatteja
½ keltasipulia
½ punasipulia

½ dl rypsiöljyä
1 tlk viinietikkaa
½ tlk suolaa
ripaus murskattua mustapippuria
tuoreita basilikan lehtiä

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES