
Tzatziki
Tzatziki sopii hyvin monen ruoan kanssa. Mainio erilaisten grilliruokien lisäkkeeksi, tai syö tomaattisalaatin kanssa tai dipiksi. Tzatzikia voi myös syödä alkupalana patongin, oliivien, pikkutomaattien sekä salaattijuuston kanssa.
- Valuta jogurtti suodatinpussissa n. tunnin verran jotta ylimääräinen neste poistuu.
- Kuori kurkku ja raasta se raastinraudan karkealla puolella. Sekoita vähän suolaa raasteeseen ja odota 5 minuuttia, kaada raaste siivilään että ylimääräinen neste poistuu.
- Sekoita kurkku ja jogurtti. Mausta valkosipulilla, pippurilla, puristetulla sitruunalla, oliiviöljyllä ja lisää mahdollisesti myös suolaa. Mausta maun mukaan!
0,5 l maustamatonta jogurttia
1 kpl kurkku
8 kpl valkosipulinkynttä
1,5 tl oliiviöljyä
1,5 tl sitruunamehua
suolaa & valkopippuria
suodatinpussi
SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES
03
03
03