Harry Harf

Area
1.600m2
Odlingsår
39
Generation
2

Harry Harf har sina 1600m2 stora växthus i Böle och i dem odlar han tomaten Encore. Han är den andra i generationen med växthus och har i dagsläget en sommaranställd utöver sig själv. Den klassiska stop-skylten använder även Harry sig av för att inte släppa in objudna gäster, så man bör ringa på förhand om man tänker komma på besök. Så långt det går används biologisk bekämpning i odlingen. Harry har sedan 1979-1980 varit medlem i Andelslaget Närpes Grönsaker.

Vid sidan av växthusen monterar han lastdörrar och jobbar med skogsbruk på vintern. Dessutom har han även jordbruk. Harry är ordförande för jaktföreningen i Böle och medlem i styrelsen i skifteslaget. Närmare 40 år har han varit med i älgjakten, men han jagar också annat på fritiden. På sommaren bor han gärna på villan och njuter av villalivet.

Även starkt intresse för fotboll finns, så några fotbollsmatcher då Kraft spelar hinner han med varje sommar. Tidigare var Harry även med i revyn och Böle UF i många år. Han har två barn födda -82 och -86.

Namn: 
Harry Harf
Ort: 
Böle
Odlarnummer: 
22
Odlingssorter: 
Tomat
Area: 
1.600m2
Odlingsår: 
39
Växthusens byggår: 
-68 och -87
Generation: 
2
Uppvärmningssätt: 
Torv
Miljöaspekter: 
I odlingen används biologisk bekämpning

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES