Våra samarbetspartners

Här presenterar vi våra samarbetspartners.

Vill du också bli vår samarbetspartner?

 

Om det låter intressant, ta kontakt:  
Jonas Lundström, jonas.lundstrom [at] narpesgronsaker.fi

Finlands Köksmästare r.f

Finlands Köksmästare r.f. är en ladsomfattande förening som grundats 1950. Målet med föreningen är att utveckla medlemmarnas yrkesfärdighet. Föreningens mål är att främja finsk matkultur och högkvalitativ matkunnande i finland och utomlands. Föreningen hör till (NKF) Nordiska Köksmästarföreningen och Kockarnas Globala förbund (WACS). 

Finlands Köksmästare r.f. är Andelslaget Närpes Grönsakers samarbetspartner sedan 2015.

www.chefs.fi

Linds Kök

I Österbotten i Närpes, i en liten by som heter Bäckliden, kan man året runt få uppleva en tropisk känsla. Då ni viker av från riksväg 8, in på en sidoväg och stiger in till Linds kök, känns det som man förflyttat sig 3000 kilometer söderut, jordgubbsplantor, tomatplantor, tropiska fruktträd och ätliga blommor önskar er välkomna till växthusrestaurangen. Ett besök hit lämpar sig för alla, för såväl föreningar, som för turistgrupper och företag. När man vill uppleva något extra – eller varför inte för nästa möte eller konferens!

Linds Kök har varit Andelslaget Närpes Grönsakers samarbetspartner sedan 2014.

www.lindskok.fi

Hotel Red & Green

I hjärtat av kultur- och konferenscentret hittas Hotel Red & Green. Hotellet rymmer 28 dubbelrum,  1 singelrum och 2 sviter – alla välutrustade och högklassiga.

Restaurangen med 155 kundplatser håller öppet  under alla dagar i veckan och servera frukost, lunch, middag och brunch (sommarsöndagarna håller vi stängt). Bastuavdelningarna erbjuder sköna stunder för större och mindre sällskap. I kulturhuset finns många utrymmen som passar till olika tillställningar. Här kan man hålla konferenser och möten, workshops, mässor, konserter, teaterföreställningar, danskvällar och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för allt vad som går ordnas här.

www.hotelredgreen.fi

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES