Vi rekryterar

Andelslaget Närpes Grönsaker är ett odlarägt Andelslag som marknadsför växthusgrönsaker. Vi är marknadsledande inom vår bransch i Finland och omsätter ca 54 milj €. Vårt moderna packeri finns i Närpes och hanterar ca 32 milj enheter årligen. Vi expanderar vår verksamhet med nya utrymmen och processlinjer och behöver nu förstärka vår organisation.

 

 

Till våra packlinjer söker vi för både tillsvidareanställning och för tidsbundna avtal

Maskinoperatörer, linjeförare och packpersonal

Vi erbjuder möjlighet till varierande arbetsuppgifter i en modern miljö med ny teknologi och kvalitetsprodukter. Du bör vara flexibel och kunna jobba i team med olika människor. Anställningarna sker gradvis under vårvintern och våren 2019

Lämna in din ansökan på rekry [at] narpesgronsaker.fi senast 18.01.2019.
För närmare uppgifter kontakta Produktionschef Kjell Vikars, 020-1160610 (vardagar under kontorstid)

Vi erbjuder även SOMMARJOBB  för studerande  till olika arbetsuppgifter på packeriet. För alla som anställs gäller 18 års åldersgräns. Hygienpass räknas som merit. Lämna in din ansökan på rekry [at] narpesgronsaker.fi senast 28.02.2019.


Vi söker också 1 sommarvikarie till att jobba på vårt kontor under sommaren som

Ekonomiassistent

Som ekonomiassistent hjälper och vikarierar du vår ordinarie personal inom ekonomi- och administrationsfunktionen under sommarsemesterperioden 2019 med bl.a. reskontraskötsel, likvidhantering och övriga kontorsuppgifter.

Personen vi söker studerar för eller har en merkantil utbildning och är ansvarstagande i administrativa arbetsuppgifter. Erfarenhet av ekonomisystem och motsvarande arbetsuppgifter räknas som merit. Företagets interna språk är svenska.

Skicka in din ansökan och CV per e-post till mats.engsbo [at] narpesgronsaker.fi senast 6.2.2019. Ytterligare uppgifter ges av ekonomichef Mats Engsbo på tel. 020-1160 606 (vardagar under kontorstid).


Vi söker en socialt begåvad, utåtriktad och driven 

rsäljare

till vår försäljningsavdelning som sommarvikarie 2019. Du kommer att vara en mycket viktig länk hos oss under vår absoluta högsäsong. Du kommer att få stifta närmare bekantskap med bland annat landets största detaljhandelsaktörer. Din arbetsplats är på vårt kontor/packeri i Närpes tillsammans med resten av vårt glada gäng.

Vi hoppas att du kommunicerar obehindrat på båda inhemska språken i tal och skrift (framförallt i tal), du är orädd och framåt, njuter av utmaningar och är stresstålig samt gillar lagarbete.

I gengäld kan vi bland annat erbjuda dig en framsätesplats till den finska livsmedelsindustrin hos en stor och respekterad aktör samt ett verkligt utmanande försäljningsarbete med stort ansvar och egna påverkningsmöjligheter.

Din ansökan samt CV vill vi ha in per e-post till jonas.lundstrom [at] narpesgronsaker.fi senast 7.2.2019 . Kontakta Försäljnings- och marknadsföringsdirektör Jonas Lundström gärna för mer info på nummer 044-7812421 (vardagar under kontorstid).