Vi rekryterar

 

Närpes Grönsaker är ett år 1957 grundat traditionellt andelslag som ägs av sina odlare och producerar inhemska växthusgrönsaker. Med en omsättning på 54 miljoner euro är vi landets ledande producent och packare av inhemska växthusgrönsaker. Vi tror att den renaste maten i världen odlas med energisnåla och naturvänliga metoder. För oss är ansvarsfulla val och utveckling av verksamheten en livsstil. Vi har många generationers erfarenhet av odling bakom oss, våra moderna anläggningar och vårt intresse för en kontinuerlig utveckling garanterar att våra produkter produceras av mästare.  Våra grönsaker odlas alltid med kärlek och omsorg.

Då vår verksamhet växer söker vi nu en försäljningslysten

NYCKELKUNDSANSVARIG FÖRSÄLJARE

till vårt team.

Är det naturligt för dig att agera målmedvetet och uthålligt och övergripande ta hand om kundrelationerna? Förhåller du dig passionerat till försäljning och kundbetjäning? Om det här känns precis som du kan den här uppgiften vara något för dig.

Som nyckelkundsansvarig försäljare ansvarar du för skötseln, utvecklingen och försäljningen samt relaterade administrativa uppgifter som hänför sig till utnämnda kundrelationer. Du arbetar som en viktig länk mellan odlarna och kunderna och ser till att produkterna alltid har bästa möjliga pris och lageromsättning. Arbetet omfattar även anskaffning av nya kunder samt marknadsföring av nya produkter. Din uppgift är att se till att de kvalitativa och välsmakande produkterna är tillgängliga för allt fler finländare. Dina kunder utgörs av inhemska centralaffärer samt privata grossister och HoReCa-partiaffärer. Beroende på dina intressen och din erfarenhet är det även möjligt att inkludera andra marknadsföringsrelaterade arbetsuppgifter. 

  • För att lyckas med uppgiften har du redan viss erfarenhet av utmanande lösningsorienterad försäljning. 
  • Erfarenhet eller utbildning inom livsmedels- eller handelsbranschen är en fördel men i den här uppgiften kommer man långt med motivationen att lära sig. Det viktigaste är att du är tillräckligt försäljningslysten, förstår företagsekonomins grunder och vågar ge allt.
  • För att lyckas i uppgiften fattar du självständiga beslut och kommunicerar smidigt även i stressfulla situationer. Du förstår betydelsen av flexibilitet i hektiska och snabbt föränderliga situationer.
  • Du ska kunna kommunicera flytande både muntligt och skriftligt på finska. Du ska även klara dig på svenska eftersom det är bolagets interna språk.

Din huvudsakliga arbetsplats finns i grönsakernas växthusparadis i Närpes och under normala förhållanden kräver arbetet viss mån av resande. Om du vill ha en arbetsgemenskap på toppnivå där man uppmuntrar till öppen kommunikation och stöder varandra samt ger utrymme för tillväxt, så är det här din väg till toppen av den finländska livsmedelsindustrin.
 

Tilläggsuppgifter om uppgiften ger Wasa Talent's Jenni Kuusisto på nummer 050 518 9448 eller via e-post jenni.kuusisto [at] wasatalent.fi 

Skicka din ansökan direkt till Wasa Talent's elektroniska rekryteringssystem senast den 3.1.2021, bifoga ditt CV och din ansökan. ANSÖK HÄR.

 

 

 

 

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES