Vi rekryterar

 

Andelslaget Närpes Grönsaker är Finlands ledande producent av växthusgrönsaker. Vår omsättning uppgick 2021 till 66,5 milj. € och vi hanterar drygt 37 milj. enheter av tomat-, gurka- och paprikaprodukter årligen. På vårt moderna packeri med hög automationsgrad i Närpes är vi drygt 70 duktiga medarbetare som jobbar med att vi får våra välsmakande grönsaker förpackade och levererade till våra kunder. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 22000 och 14001 standarderna.

 

Vi söker nu

Service- och underhållsmontör

för tills vidare anställning för att förstärka service- och underhållsavdelningens resurser.

Som servicemontör jobbar du med felsökning, reparation och förebyggande underhåll av våra moderna processlinjer och vår fastighetsteknik. Utöver mekaniska färdigheter med maskinunderhåll värdesätter vi i el-, pneumatik- och automations-kunskaper. 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter tillsammans med vårt service-team och packeri-organisation i Finlands modernaste grönskaspackeri i ständig utveckling.

 

Linjeförare

Som linjeförare ansvarar du för respektive packlinjers drift och övervakning av packprocessen, handhar egenkontrolluppgifter för linjen och har ansvar för packteamets arbete och produktivitet.

Du bör ha förmåga att leda och motivera ditt arbetsteam och färdighet till att lära dig hantera automation och olika processmaskiner och grundläggande kunskaper i datoranvändning. Vi värdesätter ifall du har truckkörkort och hygienpass. Vi har svenska som vårt interna arbetsspråk.

På en del produktionslinjer gäller även skiftesarbete under vissa perioder

Vi utför inskolning till arbetsuppgifterna på plats

 

Packeriarbetare

Vi söker packeriarbetare för varierande arbetsuppgifter för heltids- och deltidsjobb i packeriet för perioden mars-oktober eller och även enbart för sommarmånaderna 2022. Eventuellt kan vi erbjuda fast anställning till en del av de vi söker.

Vi söker dig som är snabb och omsorgsfull och har lätt att lära dig olika arbetsmoment. Ifall du har erfarenhet av att köra med truck och har hygienpass räknas det som en merit. Inskolning till arbetsuppgifterna sker på plats. Du bör ha fyllt 18 år.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med sortering, förpackning, maskinoperatörsfunktioner och expeditionsarbete i landets modernaste grönsakspackeri. Hos oss får du jobba med trevliga kollegor i en mångkulturell miljö och skaffa dig arbetslivserfarenhet och arbetspraktik från branschen.

På en del produktionslinjer gäller även skiftesarbete under vissa perioder. Tidigare sommarjobbare har uppskattat Närpes Grönsaker som arbetsplats, arbetsgemenskapen och möjlighet till varierande arbetsuppgifter, ordning och reda och en hög hygien- och kvalitetsstandard.

 

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV för den uppgift du söker till under adressen rekry [at] narpesgronsaker.fi senast 13.2.2022. Endast skriftliga ansökningar behandlas. På frågor svarar Produktionschef Kjell Vikars tel. 020 1160 610 (vardagar under kontorstid)

 

 


 

 

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES