SUORAAN KASVIHUONEESTA PÖYTÄÄNNE!

Tuotteemme

Meidän viljelemät tuotteet lajiteltuna tuoteperheisiin CLASSIC, SNACK ja AROMA. (kts. värikoodit ->)

CLASSIC-valikoima sisältää puhtaita, turvallisia ja runsasravinteisia volyymituotteita. Kaikki vihanneksemme ovat IP-viljeltyjä ja ne ovat tasaisen hyvälaatuisia ympäri vuoden. Tuotteille on tunnusomaista mieto maku ja paikallinen identiteetti.

SNACK-valikoimamme sisältää makeita ja usein hyvin pienkokoisia kooltaan olevia tuotteita, joissa on hyvä suutuntuma. Niiden on oltava helppoja valita ja nopeita käyttää. Sopivat erinomaisesti välipalaksi aktiiviselle henkilölle tai buffet-pöydän lisukkeeksi. Kaikkein parhaimmalta ne maistuvat kuitenkin sellaisinaan!

AROMA-tuoteryhmälle ovat tunnusomaista monipuoliset makuelämykset. Tälle ryhmälle omaleimaisempia ovat maukkaat ja aromaattiset vihannekset. Tuotteet sopivat hyvin ruoanlaittoon ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi kastikkeissa, padoissa ja värikkäissä salaateissa.

Tuoteperheet: 
Classic
Aroma
Snack

Maukkaat reseptit

Onko ruokaideat loppu? Täältä löydät monta mielenkiintoista reseptiä kokeiltavaksi. Kerro myös oma reseptisi suoraan meille tai jakamalla sosiaalisessa mediassamme.

Olemme YouTubessa

Vapise Disney ja Pixar, täältä tulee Närpiön Vihannes! Uudessa videosarjassamme päärooleja esittävät Närpiön Vihanneksen omat animaatiohahmot, joista ensimmäisenä valokeilaan astelee kaikkien tuntema tomaattimme. Lisää animaatioperheen kasvatteja on luvassa myös jatkossa.

Sinustako uusi huippumyyjä?

Haemme avainasiakasvastaavaa myyjää organisaatioomme. Tartu tarjoamaamme haasteeseen ja liity joukkoomme. Jätä hakemus alla olevasta linkistä.

 

 

Inspiroidu & nauti

17
10
Blogissa tänään esittelyssä kolmen sukupolven viljelijä joka viljelee pinta-alalla joka voidaan verrata 3 1/2 jalkapallokenttään. Siinä pitää jo olla ammattitaitoa! I bloggen idag presenterar vi en...
10
10
05
10
#kassakasvikset innostavat terveellisiin ostoksiin. Terveelliset välipalavalinnat kuten meidän #snäxi -perheeseen kuuluvat helmitomaatit, ovat mainio vaihtoehto vitamiinirikkaaseen naposteluun. Nyt...
30
09