SUORAAN KASVIHUONEESTA PÖYTÄÄNNE!

Tuotteemme

Meidän viljelemät tuotteet lajiteltuna tuoteperheisiin CLASSIC, SNACK ja AROMA. (kts. värikoodit ->)

CLASSIC-valikoima sisältää puhtaita, turvallisia ja runsasravinteisia volyymituotteita. Kaikki vihanneksemme ovat IP-viljeltyjä ja ne ovat tasaisen hyvälaatuisia ympäri vuoden. Tuotteille on tunnusomaista mieto maku ja paikallinen identiteetti.

SNACK-valikoimamme sisältää makeita ja usein hyvin pienkokoisia kooltaan olevia tuotteita, joissa on hyvä suutuntuma. Niiden on oltava helppoja valita ja nopeita käyttää. Sopivat erinomaisesti välipalaksi aktiiviselle henkilölle tai buffet-pöydän lisukkeeksi. Kaikkein parhaimmalta ne maistuvat kuitenkin sellaisinaan!

AROMA-tuoteryhmälle ovat tunnusomaista monipuoliset makuelämykset. Tälle ryhmälle omaleimaisempia ovat maukkaat ja aromaattiset vihannekset. Tuotteet sopivat hyvin ruoanlaittoon ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi kastikkeissa, padoissa ja värikkäissä salaateissa.

Tuoteperheet: 
Classic
Aroma
Snack

Maukkaat reseptit

Onko ruokaideat loppu? Täältä löydät monta mielenkiintoista reseptiä kokeiltavaksi. Kerro myös oma reseptisi suoraan meille tai jakamalla sosiaalisessa mediassamme.

Olemme YouTubessa

Vapise Disney ja Pixar, täältä tulee Närpiön Vihannes! Uudessa videosarjassamme päärooleja esittävät Närpiön Vihanneksen omat animaatiohahmot, joista ensimmäisenä valokeilaan astelee kaikkien tuntema tomaattimme. Lisää animaatioperheen kasvatteja on luvassa myös jatkossa.

Lue meidän blogia

Blogissamme voit lukea pakkaamon arjesta. Esittelemme henkilökunnan, viljelijät ja nostamme esiin mielenkiintoisia vinkkejä ja ideoita. Informoimme kasvihuonealasta ja pakkaamon toiminnasta. Muista rekisteröidä sähköpostisi ja saat aina ilmoituksen uusista blogipostauksista!

Inspiroidu & nauti

15
08
Kesän paras sormiruoka! Kotimaisesta suippopaprikasta saa mainiota sormiruokaa. Täytä, paneeraa, friteraa ja nauti!
08
08
Frozen yogurt eli jääjogurtti on herkullista ja raikasta. Yllätä ystäväsi ja tarjoile itse tehtyä jäätelöä jälkkäriksi.
01
08
Klassikkosoppa vailla vertaa! Kesäkeitto on monen herkuttelijan kesän suosikkiruoka. Meidän "Made In Närpes" versioon kuuluu tomaatti ♥ Kausiruokaa parhaimmillaan! #madeinnärpes
27
07
FLOW lippujen voittaja on Hanna Ryti, Helsinki. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Toivotamme hänelle mahtavia festareita ja maukasta ruokaa Ravintola Cargon festaritiloissa Cargo Coffee...