SUORAAN KASVIHUONEESTA PÖYTÄÄNNE!

Tuotteemme

Meidän viljelemät tuotteet lajiteltuna tuoteperheisiin CLASSIC, SNACK ja AROMA. (kts. värikoodit ->)

CLASSIC-valikoima sisältää puhtaita, turvallisia ja runsasravinteisia volyymituotteita. Kaikki vihanneksemme ovat IP-viljeltyjä ja ne ovat tasaisen hyvälaatuisia ympäri vuoden. Tuotteille on tunnusomaista mieto maku ja paikallinen identiteetti.

SNACK-valikoimamme sisältää makeita ja usein hyvin pienkokoisia kooltaan olevia tuotteita, joissa on hyvä suutuntuma. Niiden on oltava helppoja valita ja nopeita käyttää. Sopivat erinomaisesti välipalaksi aktiiviselle henkilölle tai buffet-pöydän lisukkeeksi. Kaikkein parhaimmalta ne maistuvat kuitenkin sellaisinaan!

AROMA-tuoteryhmälle ovat tunnusomaista monipuoliset makuelämykset. Tälle ryhmälle omaleimaisempia ovat maukkaat ja aromaattiset vihannekset. Tuotteet sopivat hyvin ruoanlaittoon ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi kastikkeissa, padoissa ja värikkäissä salaateissa.

Tuoteperheet: 
Classic
Aroma
Snack

maukkaat Reseptit

Onko ruokaideat loppu? Täältä löydät monta mielenkiintoista reseptiä kokeiltavaksi. Yllätä ystäväsi vaikkapa tomaattikermakakulla. 

Olemme YouTubessa

Vapise Disney ja Pixar, täältä tulee Närpiön Vihannes! Uudessa videosarjassamme päärooleja esittävät Närpiön Vihanneksen omat animaatiohahmot, joista ensimmäisenä valokeilaan astelee kaikkien tuntema tomaattimme. Lisää animaatioperheen kasvatteja on luvassa myös jatkossa.

Työtä tarjolla

Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastauksesi on kyllä, paina "Työpaikat" nappia. Meiltä voi löytyä juuri sitä mitä etsit, monipuolinen ja kiinnostava ala! Nyt olisi tarjolla monta eri virkaa, joten pistä haku tulemaan tai vinkkaa kaverille.

Inspiroidu & nauti

22
06
Voita liput kaikkia aisteja hiveleville festareille! Olemme mukana Flow Festivalilla, missä ruoka on yhtä suuri elämys kuin upea kansainvälinen artistikattaus. Tykkää tästä julkaisusta ja kommentoi,...
21
06
Juhannukseksi esittelemme myynti- ja markkinointi tirehtöörimme Jonaksen. Konttorilla on aina vilinää ja vilskettä kun hän on paikalla Till midsommar presenterar vi vår försäljnings- och...
20
06
Tänä vuonna Närpiön Vihannes täyttää ihanat 60 vuotta ja tätä juhlistamme flavorinotomaatilla, joka on meidän juhlavuoden tuotteemme! ✯ I år fyller Närpes Grönsaker 60 år och vi firar detta med att...
14
06
Väriä elämään, kirjoittaa Maiju blogissaan. Ja olen ihan samaa mieltä, että on paljon kivempi syödä värikästä ruokaa #snäxi -tuoteperheeseen kuuluu kolme eri väriä, vihreä mini-kurkku sekä punainen...