Osuuskunta Närpiön Vihannes

Närpiön Vihannes on perinteikäs, 35 kasvihuoneviljelijän omistama kotimaisten vihannesten tuottajaosuuskunta. Olemme maan johtava kotimaisten tomaattien toimittaja ja valikoimaamme kuuluvat myös erikoistomaatit, kurkut, paprikat ja chilit. Jäsentemme kasvihuoneet ovat maan ehdotonta parhaimmistoa, mikä näkyy muun muassa siinä, että yli 95 % vihanneksistamme kasvatetaan uusiutuvaa kotimaista lämpöenergiaa hyödyntäen. Osuuskunta perustettiin 1957.

Osuuskunta Närpiön Vihannes lyhyesti

Perustettu 1957
Perustettu 1957
35 kasvihuoneviljelijää
35 kasvihuoneviljelijää
97% uusiutuvaa energiaa
97% uusiutuvaa energiaa
100% lähituotettuja tuotteita
100% lähituotettuja tuotteita

OIKEA VIHANNESTEN KASVIHUONEPARATIISI

Laatu on tuotteissamme ensisijainen asia. Meillä on käytössämme nykyaikaiset lajittelu- ja pakkauslinjastot, joiden ansiosta tuotteemme ovat kaupoissa viimeistään kahden päivän sisällä poiminnasta. Näin pystymme säilyttämään kasvisten maun ja ominaisuudet parhaina kuluttajalle asti.

Meillä Osuuskunta Närpiön Vihanneksessa toiminta pohjaa monen sukupolven osaamiseen ja pitkään kokemukseen. Me kaikki, sekä viljelijäjäsenet että pakkaamon työntekijät, olemme ylpeitä yrityksen alkuperästä ja niistä seuduista, joilla vihanneksemme tuotetaan. Kaikki viljelmät ovat lähellä Närpiön Gottbölessä sijaitsevaa pakkaamoa. Keskimääräinen etäisyys viljelijältä pakkaamoon on vain muutamia kymmeniä km, joten voimme todellakin puhua lähituotannosta.

MESTAREIDEN TUOTANTOA

Viljelijämme ovat työssään todellisia mestareita, ja siitä me kerromme mielellämme myös asiakkaillemme. Tuotteemme ovatkin siten "Mestareiden tuotantoa". Monen sukupolven kokemus viljelystä, modernit laitokset ja eteenpäin pyrkivä viljelijäkunta ovat tuottaneet hyvää tulosta.

PERHEYRITYKSET

Kasvihuoneviljelmät ovat usein myös perheyrityksiä, joissa työhön osallistuvat vanhempien lisäksi lapset ja joskus jopa vanhemman sukupolven edustajat. Ja mikä onkaan sen mukavampaa, kuin saada tehdä mielekästä työtä, ravinteikkaiden vihannesten viljelyä, yhdessä oman perheen kanssa.

TASAVERTAINEN KOHTELU

Osuuskunta on osoittautunut erittäin toimivaksi toimintamuodoksi, koska se edellyttää jäsenten tasavertaista kohtelua. Pidämmekin juuri sitä yhtenä  Osuuskunta Närpiön Vihanneksen tärkeimmistä vahvuuksista. Osuuskunnan osakkaina viljelijät voivat hyötyä toistensa osaamisesta, koska he eivät kilpaile keskenään, ja osuuskunnan mahdollinen taloudellinen voitto jaetaan kokonaisuudessaan viljelijöille.

Avoimet työpaikat