Whistleblowing

Whistleblowing-ilmoituskanava on anonyymi ilmoituskanava Osuuskunnan Närpiön Vihanneksen työntekijöille ja sidosryhmille väärinkäytösepäilyiden ja muun epäeettisen toiminnan raportoimiseen.

Tämä on Närpiön Vihanneksen anonyymi ilmoituskanava väärinkäytösepäilyiden ja muun epäeettisen toiminnan raportoimiseen. Osuuskunnan työntekijät ja sidosryhmät voivat tuoda tietoon huolensa ja epäilynsä lain- tai arvojenvastaisesta toiminnasta.

Ilmoituskanava on täysin anonyymi ja riippumaton palvelu, jonka tuottaa EasyWhistle Oy. Käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti. Saatamme kysyä sinulta lisätietoja tarvittaessa ja raportoimme tapauksen käsittelyn edistymisestä tämän kanavan kautta.

Sinun ei tarvitse paljastaa meille henkilöllisyyttäsi, mutta voit halutessasi jättää nimesi ja yhteystietosi ilmoitusta tehdessä. Ilmoituksen jälkeen järjestelmä antaa sinulle tapauskohtaisen asiointitunnuksen, jonka avulla voit jatkaa kommunikointia kanssamme. Ota tämä asiointitunnus turvalliseen talteen.

Kun tapaus on ratkaistu, niin säilytämme ilmoituksesi lain salliman ajan, jonka jälkeen anonymisoimme sen täydellisesti.