10 hyvää syytä liittyä osuuskuntaamme

Lisätietoa antaa viljelypäällikkömme Mikael Dahlqvist puh. 020 1160 609.

1. Saat maksutonta viljelyneuvontaa

Meillä sinun ei tarvitse ratkoa haasteita yksin. Viljelypäällikkömme Mikael Dahlqvist tarjoaa viljelijöillemme ilmaista neuvontaa. Hänen työajastaan 90 % kuluu kentällä viljelijöiden luona. Mikael on ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut hortonomi, jolla on jo vankka kokemus alalta. Hän on viljelijöiden keskuudessa pidetty henkilö, jonka puoleen on helppo kääntyä.

2. Aktiivinen myynti- ja markkinointitiimi tukee menestystä

Meillä Närpiön Vihanneksella on maan aktiivisin ja innovatiivisin myynti- ja markkinointitiimi. Viestimme aktiivisesti sekä asiakkaiden että kuluttajien kanssa, ja olemme sitä kautta oppineet tuntemaan markkinat kilpailijoitamme paremmin. Toimintaa kehitetään edelleen yhdessä viljelijöiden kanssa.

 

3. Pakkaamomme on huippumoderni ja tehokas

Närpiön Vihanneksen viljelijöillä on käytössään Pohjois-Euroopan tehokkain vihannespakkaamo. Viime vuosien aikana olemme uusineet koko konekantamme, joten pystymme tarjoamaan monia erilaisille kasvihuonetuotteille sopivia pakkausvaihtoehtoja.

4. Viljelyskasviemme valikoima on kattava

Me Närpiön Vihanneksella olemme pystyneet menestyksekkäästi laajentamaan tuotevalikoimaamme, sillä työskentelemme proaktiivisesti sekä asiakkaiden että viljelijöiden kanssa. Uuden tuotteen lanseeraaminen edellyttää toki aina, että sille on kysyntää markkinoilla.

5. Panostamme hyvään hygieniaan ja turvallisuuteen

Meillä on maan ainoa vihannespakkaamo, jossa keräilyhäkit pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Sekä henkilöstö että trukkiporttien kautta saapuvat tavarat kulkevat tiloihin hygieniasulun kautta. Hygieniatasomme on selvästi alan kärkiluokkaa, minkä vuoksi voit viljelijänä käyttää palvelujamme turvallisin mielin. Torjumme myös aktiivisesti kasvitautien ja tuhoeläinten leviämistä, ja asetamme toiminnallemme vielä viranomaisvaatimuksiakin tiukemmat vaatimukset. Viljelijämme ja asiakkaamme ovat todella arvostaneet hygieniaan ja laatuun tekemiämme panostuksia, kuten myös kuluttajat.

6. Löydät tuotanto-, markkina- ja punnitustiedot verkosta

Meillä pääset lukemaan kaikki punnitustiedot sähköisestä MästarNet-verkkopalvelustamme. Löydät sieltä myös tilastot, viikkohinnat, uutiset, tiedot asiakasaktiviteeteista ja paljon muutakin hyödyllistä. Viljelijämme arvostavat suuresti myös pakkaamon tapahtumista kertovaa tiedotusta. Olemmekin sitä mieltä, että vakavasti otettava yritystoiminta perustuu aina avoimuuteen.

7. Pääset osaksi hienoa viljelijätiimiä ja yhteisiä tapahtumia

Viljelijätiimimme on hitsautunut hienosti yhteen ja puhaltaa samaan hiileen. Tapaamme viljelijöitämme vuoden aikana sekä työn merkeissä että myös yksityisesti. Päivittäinen yhteydenpito hoituu puhelimitse ja MästarNet-verkon kautta, mutta järjestämme lisäksi kaksi suurta tapaamista vuodessa: osuuskunnan kokouksessa käsitellään mm. tilinpäätös ja tulevan vuoden aktiviteetit ja investoinnit; syyskokouksessa tarkastellaan kulunutta viljelykautta ja mietitään jo jonkin verran tulevan kauden viljelypäätöksiä. Mutta ei työtä ilman huvia: järjestämme kesän päätteeksi yhteisen juhlan, jonne myös seuralaiset kutsutaan mukaan.

8. Jaamme tuloksen tuottajille

Koska olemme viljelijöiden omistama osuuskunta, voit viljelijänä luottaa täysin siihen, että pyrimme aina työskentelemään parhaaksesi. Me pakkaamossa pyrimme vuoden jokaisena päivänä saamaan markkinoilta mahdollisimman hyvän hinnan viljelijöidemme viljelemistä vihanneksista.

9. Olemme hyväksytty EU-tuottajaorganisaatio

Viljelijänämme voit hakea osuuskunnan kautta tukea tilakohtaisiin investointeihin (esim. led-valojen asennukseen). Tämä on mahdollista, koska osuuskunta on viljelijöiden omistama. Myönnämme ainutlaatuisena jäsenetuna avustusta mm. kimalaisten käyttöön, tuholaisten ja kasvisairauksien biologiseen torjuntaan sekä laatujärjestelmän korvaamiseen. Viljelijöillämme on siis erinomaiset mahdollisuudet hakea kehityshankkeilleen taloudellista tukea.

10. Jaamme tietoa, teemme tiimityötä

Osana osuuskuntaa olet myös osa tiimiä. Tuottajamme eivät kilpaile keskenään, vaan he tekevät yhteistyötä. Jaamme osuuskunnan jäsenten kesken viljelystä saamiamme kokemuksia sekä uusia markkinatrendejä, viljelymenetelmiä ja muuta hyödyllistä tietoa. Haluamme, että  kaikki jäsenemme menestyvät työssään mahdollisimman hyvin.