Kasvisbuumi, kyllä kiitos! 

Uusi vuosi tuo tullessaan myös ne reippaat ajatukset terveellisestä elämäntavasta. Kuinka moni meistä on sanonut, että NYT aloitan terveellisen ruokavalion ja kuntoilun. Mutta varjelkoon, kuinka vaikeata se voi olla löytää se ensimmäinen vaihde parempaan elämään.

Päätin kuitenkin että parasta lähteä siitä helpommasta päästä, ja muuttaa oma ruokatottumus. Vaihtaa lautasen sisältöä enemmän kasvispohjaiseksi, ja jättää namut hyllylle. Tuletko mukaan haasteeseen?

Tähän aikaan vuodesta saa lukea lehdistä kaiken maailman trendeistä, dieeteistä ja kunto ohjelmista jne. mutta kasvisbuumi se ei näytä laantumisen merkkejä, se on jatkuva ympäri vuotta. Joten luotan siihen että kasvikset kuten tomaattien ja kurkkujen syöminen on se oikea tie polkaista. Mehän eletään tällä kasvisbuumin juurilla Närpiössä, joten edellytykset ovat mitä mainioimmat!

Tuumasta toimeen, joten pistettiin ihanat keittiömestarit lieden ääreen. 

Sain seurata kahden mahtavan henkilön kokkausta, keittiömestarit Timo Lehtinen ja Ulla Liukkonen. He suunnittelivat meille kasvispohjaiset reseptit ja voin sanoa että kaksikko on huikea pari keittiössä. Päätimme samalla ikuistaa heidän kokkauspäivän, siitä taitaa jopa syntyä kolmen videon sarja. Reseptit julkaistaan myös piakkoin sivustollamme. Stay tuned!

Lisää puhtaita kotimaisia kasviksia sinunkin lautaselle! KASVISBUUMI is IN!