Närpiön Vihannes– vihannesten kasvihuoneparatiisi!

Tervetuloa Osuuskunta Närpiön Vihannekseen!
 

Närpiön Vihannes on perinteikäs, 33 kasvihuoneviljelijän omistama kotimaisten vihannesten tuottajaosuuskunta. Olemme maan johtava kotimaisten tomaattien toimittaja ja valikoimaamme kuuluvat myös erikoistomaatit, kurkut, paprikat ja chilit. Jäsentemme kasvihuoneet ovat maan ehdotonta parhaimmistoa, mikä näkyy muun muassa siinä, että yli 95 % vihanneksistamme kasvatetaan uusiutuvaa kotimaista lämpöenergiaa hyödyntäen. Osuuskunta perustettiin 1957.

Laatu on tuotteissamme ensisijainen asia. Meillä on käytössämme nykyaikaiset lajittelu- ja pakkauslinjastot, joiden ansiosta tuotteemme ovat kaupoissa viimeistään kahden päivän sisällä poiminnasta. Näin pystymme säilyttämään kasvisten maun ja ominaisuudet parhaina kuluttajalle asti.

 

osuuskunta närpiön vihannes

 

Meillä Osuuskunta Närpiön Vihanneksessa  toiminta pohjaa monen sukupolven osaamiseen ja pitkään kokemukseen. Me kaikki, sekä viljelijäjäsenet että pakkaamon työntekijät, olemme ylpeitä yrityksen alkuperästä ja niistä seuduista, joilla vihanneksemme tuotetaan. Kaikki viljelmät ovat korkeintaan 50 km:n päässä Närpiön Gottbölessä sijaitsevalta pakkaamolta. Keskimääräinen etäisyys viljelijältä pakkaamoon on 13 km, joten voimme todellakin puhua lähituotannosta.

Viljelijämme ovat työssään todellisia mestareita, ja siitä me kerromme mielellämme myös asiakkaillemme. Tuotteemme ovatkin siten "Mestareiden tuotantoa". Monen sukupolven kokemus viljelystä, modernit laitokset ja eteenpäin pyrkivä viljelijäkunta ovat tuottaneet hyvää tulosta.

 

 

Kasvihuoneviljelmät ovat usein myös perheyrityksiä, joissa työhön osallistuvat vanhempien lisäksi lapset ja joskus jopa vanhemman sukupolven edustajat. Ja mikä onkaan sen mukavampaa, kuin saada tehdä mielekästä työtä, ravinteikkaiden vihannesten viljelyä, yhdessä oman perheen kanssa.
 

osuuskunta närpiön vihannes
 

Osuuskunta on osoittautunut erittäin toimivaksi toimintamuodoksi, koska se edellyttää jäsenten tasavertaista kohtelua. Pidämmekin juuri sitä yhtenä  Osuuskunta Närpiön Vihanneksen tärkeimmistä vahvuuksista. Osuuskunnan osakkaina viljelijät voivat hyötyä toistensa osaamisesta, koska he eivät kilpaile keskenään, ja osuuskunnan mahdollinen taloudellinen voitto jaetaan kokonaisuudessaan viljelijöille.

 

Osuuskunta Närpiön Vihannes

Kristinestadsvägen 375, Närpiö
Perustettu 1957
Omistajina 37 kasvihuoneviljelijää
Keskimääräinen etäisyys viljelijältä pakkaamoon on 13km

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES