GRANÖS GRÖNSAKER AB

Vuosi oli 2015, kun Emma Granö-Ring ja hänen kihlattunsa Sebastian Ring ottivat kasvihuoneliiketoiminnan haltuunsa Emman vanhempien jälkeen. Vanhemmat olivat perustaneet yrityksen jo vuonna 1996.
: 11200 m2
: 11200 m2
: 9
: 9
: 2
: 2
: GLOBALG.A.P. & GRASP
: GLOBALG.A.P. & GRASP
  • :GRANÖS GRÖNSAKER AB
  • :Töjby
  • :Kirsikkatomaatti, tomaatti, paprika ja San Marzano
  • :185, 188,
  • :GLOBALG.A.P. & GRASP

Emma on kasvanut maatilalla ja ollut aina kiinnostunut yrittäjyydestä, vaikka hän onkin hankkinut kokemuksia myös muilta aloilta. Vuonna 2015 Emma ja Sebastian alkoivat työskennellä tilalla, ja sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2021. Emma kiinnostui kasvihuonealasta useista syistä. Hän nauttii viljelystä ja kasvien ympäröimisestä. Mutta hän pitää myös työskentelystä alalla, kehittämästä itseään ja kehittymästä alalla. Hänen tehtävänsä tänään ovat hyvin monipuolisia; toimistotyö, kirjanpito, henkilöstöhallinto, viljely ja kasvihuoneiden ylläpito. Sebastian huolehtii myös laitoksen kunnossapidosta täysipäiväisen työnsä ohella.

Yksi Emman suurimmista kiinnostuksen kohteista on kestävä kehitys. Miten ihminen voi edistää ympäristön, sosiaalisen ja yhteiskunnallisen vastuun ja taloudellisen vastuun huomioimista. Ja miten se voidaan toteuttaa yritystoiminnan ajattelutapaan. Vapaa-ajalla he nauttivat aikaa perheensä kanssa kesämökillä. Emma harrastaa sukututkimusta ja kuuntelee Euroviisujen musiikkia. Sebastian pitää keilailusta ja sulkapallosta.

Granös Grönsaker Ab perustettiin vuonna 1996 Emman vanhempien toimesta.

Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf