Oy SIGGARDEN AB

Jonathan Sigg on yksi osuuskunnan nuorimmista viljelijöistä. Jonathanilla on pienestä pitäen ollut selvä, että hänestä tulee kasvihuoneviljelijä, hän on kasvanut kasvihuoneviljelyn edellyttämään elämäntyyliin ja haluaa jatkaa sen elämistä.
: 5928 m2
: 5928 m2
: 2
: 2
: 4
: 4
: GlobalG.A.P
: GlobalG.A.P
  • :Oy SIGGARDEN AB
  • :Pielahti
  • :Tomaatti
  • :371,
  • :100% LED valaistus
  • :GlobalG.A.P

Opintolinjan valinta lukion jälkeen ei ollut Jonathanille helppoa, koska ei löytynyt suoraa koulutusta kasvihuoneviljelyyn. Hän valitsi sitten lukion, ja lukion jälkeen hän valmistui puutarhuriksi. Mutta koulutuksen, josta hänellä on eniten hyötyä nykyään kasvihuoneviljelyssä, hän sai vanhemmiltaan. Jonathan on neljännen sukupolven viljelijä ja ammattiosaaminen on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Jonathan on erittäin kiinnostunut kaikesta kasvihuoneteollisuuden kehityksestä ja näkee, että kehitystä tarvitaan, jotta ala saadaan eteenpäin. Hän on suuri ilmastoystävällisen tuotannon puolestapuhuja, johon myös markkinat pyrkivät ja ilmasto vaatii, kaikella tekemällämme on vaikutusta. Hän mainitsee esimerkkinä, että kaikki ylivuotovesi, jota kasvit eivät ime hänen kasvihuoneessaan, lähetetään puhdistuslaitokselle, jolloin ravintoainepäästöt jäävät nollaksi, mikä minimoi ympäristövaikutukset. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat valoisat, ja hän toivoo voivansa siirtää perinteitä ja tietoa tuleville sukupolville. Hän viettää vapaa-aikaa mielellään merellä tai metsässä, kun lintujen metsästys houkuttelee.

Jaa sivu
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf