RICKARD SIGG

Rickard Sigg on Osuuskunta Närpiön Vihanneksen jäsen, ja hän edustaa Siggin perheessä jo neljättä kasvihuoneviljelyssä toimivaa sukupolvea. Rickardin isä Håkan ehti olla osuuskunnan jäsen 37 vuotta, ennen kuin Rickard jatkoi toimintaa 1.1.2014 lähtien.
: 4141 m2
: 4141 m2
: 10
: 10
: 4
: 4
: GLOBALG.A.P. & GRASP
: GLOBALG.A.P. & GRASP
  • :RICKARD SIGG
  • :Piolahti, Närpiö
  • :Tomaatti, punainen ja oranssi helmitomaatti, ja San Marzano tomaatti
  • :3,
  • :käyttää kiinteää polttoainetta
  • :Viljelyssä käytetään biologista torjuntaa
  • :GLOBALG.A.P. & GRASP

Rickardin viljelyala on tällä hetkellä 4 640 m2  ja hän kausiviljelee kirsikkatomaatteja, pihvitomaatteja ja tavallisia tomaatteja. Kesäkuukausina tilalla kasvatetaan ja myydään myös kesäkukkia. Yrityksessä on kolme työntekijää.

Rickardin kasvihuoneet ovat suhteellisen vanhoja, mutta hän kertoo niiden kuitenkin olevan hygieenisiä, koska kasvihuoneet ovat kylmillään talvella hänen keskittyessään muuhun maatilaviljelyyn. Kasvihuoneilla vierailevan on soitettava Rickardille etukäteen, paikalle ei voi mennä omin päin. Työntekijät käyttävät työssään erillisiä työvaatteita ja kertakäyttökäsineitä. Rickard käyttää yhä enenevässä määrin biologisia torjunta-aineita.

Vapaa-aikanaan hän pelaa mielellään salibandyä, tennistä, jalkapalloa ja lentopalloa. Jalkapalloa hän on pelannut jo 27 vuotta ja salibandyakin vuodesta 1997. ”Urheilu on aina ollut minulle rakkain harrastus, ja seuraan mielelläni myös muiden peliä sekä tv-ruudusta että paikan päällä”, hän kertoo. Kesällä hän veneilee ja kalastaa aina kun aika antaa myöten. Lisäksi hän matkustaa mielellään ja yrittää ehtiä etelän lämpöön kerran vuodessa.

360 image
Vieraile Rickardin kasvihuoneessa
https://360.narpesgronsaker.fi/panorama?panoramaId=62&location=17&lang=fi&hotspot=External link
Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf