THOMAS EDSTRÖM-SIMONS JA LINDA SIMONS

Thomas Edström-Simons ja Linda Simons kausiviljelevät pihvitomaatteja, flavorino-tomaatteja sekä keltaisia että punaisia paprikoita 2 000 m2:llä.
: 2000 m2
: 2000 m2
: 14
: 14
: 2
: 2
: GLOBALG.A.P. & GRASP
: GLOBALG.A.P. & GRASP
  • :THOMAS EDSTRÖM-SIMONS JA LINDA SIMONS
  • :Yttermark
  • :Favorino tomaatti, San Marzano tomaatti, punainen snäxi-paprika, keltainen snäxi-paprika ja oranssi snäxi-paprika
  • :140,
  • :-86, -88, -94
  • : Biolämpökeskus jossa poltetaan haketta.
  • : Tomaatit viljellään turvekasvualustoissa, turve kierrätetään tuotannon jälkeen kyntämällä peltoihin, biologinen torjunta tauteja ja tuholaisia vastaan.
  • :GLOBALG.A.P. & GRASP

Ruotsista Närpiöön muuttanut Thomas työskenteli aikaisemmin 19 vuotta sähkömyyjänä. Linda asui myös Tukholmassa 9 vuotta, ja he tapasivat töiden merkeissä. Kesän 2005 he viettivät Närpiössä kokeillakseen, olisiko kasvihuoneviljely heille sopiva elinkeino. Syksyllä he palasivat Ruotsiin ja työskentelivät siellä aina vuoden 2009 marraskuuhun, jolloin he muuttivat Närpiöön pysyvästi. Vuonna 2010 Lindan vanhemmat luopuivat kasvihuoneviljelystä sukupolvenvaihdoksen myötä, ja Thomas ja Linda ovat olleet siitä lähtien Osuuskunta Närpiön Vihanneksen jäseniä. Thomas ja Linda ovat molemmat työskennelleet kasvihuoneissa Lindan kahta äitiyslomaa lukuun ottamatta. Heitä voidaan luonnehtia erittäin energiseksi ja myönteiseksi pariksi, joka uskoo lujasti kasvihuone-elinkeinon tulevaisuuteen.

Närpiöön muutettuaan he ovat kunnostaneet talon, rakentaneet lämpökeskuksen ja nykyaikaistaneet kasvihuoneita monin eri tavoin. Työssään he käyttävät erillisiä työvaatteita estääkseen kasvitautien ja tartuntojen leviämisen, ja he käyttävät biologisia torjuntamenetelmiä.

Thomas ja Linda harjoittavat lisäksi muuta maataloutta. Vapaa-aikanaan he katsovat mielellään tv-sarjoja ja elokuvia ja viettävät aikaa vuonna 2011 ja 2014 syntyneiden lastensa kanssa.

Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf