Tomaattikeitto MADE IN NÄRPES

Ylikypsistä tomaateista teet maailman parasta tomaattikeittoa. Keittoa voi syödä alkuruoaksi tai pääruoaksi.
(0)
Tulosta
1kgKotimaisia kypsiä tomaatteja
5dlVettä
1kplKeltasipuli
1kplKasvisliemikuutio
2rklTomaattipyreetä
2rklSokeria
1tlSuolaa
10kplTuoretta basilikan lehteä
0,5tlJauhettua mustapippuria
0,5tlCayennepippuria
Suurus:
1dlKermaa
0,5dlVettä
1,5rklMaissitärkkelystä
  1. Suosittelemme, että valitset keittoon mahdollisimman kypsiä tomaatteja, jotta lopputuloksesta tulee erityisen maukas ja värikäs.
  2. Kalttaa tomaatit. Leikkaa tomaatteihin rastin muotoiset viillot. Kasta tomaatit nopeasti kiehuvaan veteen ja jäähdytä heti perään kylmässä vedessä.
  3. Kuori tomaatit ja pilko valkosipuli ja keltasipuli.
  4. Kuullota sipuleita kattilassa öljyn kera pari minuuttia.
  5. Lisää ainekset kattilaan lukuunottamatta suurusta.
  6. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  7. Anna kiehua 30 minuuttia.
  8. Lisää suurus keittoon koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.
  9. Tarjoile fetajuustomurujen ja hyvän leivän kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)