Kana-kasvisvartaat ja tsatsiki

Kana- ja kasvisvartaat sekä tsatsiki – Maukasta grilliruokaa! Tarjoile kermaisen tsatsikin kanssa. Tämä ruoka on helppo valmistaa ja takaa upean makuelämyksen jokaisella grillikerralla. Täydellinen kesän illallisille ja juhliin!
(689)
Tulosta
600gbroilerinpaistileikettä paloiteltuna
1rklsuolaa
1tlmustapippuria rouhittuna
2rkltandoorimaustetta
1kplpunainen paprika
1kplkeltainen paprika
200ghelmitomaatteja, punaisia ja oranssisia
0,5dloliiviöljyä
4kplpitkiä grillitikkuja liotettuna kylmässä vedessä
Tsatsiki:
300gkreikkalaista jugurttia
1kplkurkku
1-2kplvalkosipulinkynttä
2tlsuolaa
2tlsokeria
1tlmustapippuria
  1. Mittaa kulhoon suola, mustapippuri ja tandoorimauste.
  2. Lisää kulhoon broilerinpaistileikkeet. Hiero mausteet broilereihin.
  3. Kuumenna grilli.
  4. Ala asettelemaan grillitikkuihin vuorotellen broileria, paprikaa ja helmitomaatteja
  5. Aseta valmiit vartaat laakeaan astiaan. Valuta vartaiden päälle tasaisesti oliiviöljyä.
  6. Kypsennä vartaita kovalla lämmöllä, että broileri ja kasvikset saavat hiillostunutta pintaa.
  7. Ota sivuun suoralta lämmöltä ja kypsennä loppuun grillissä.
  8. Paprikoissa saa olla rapeutta ja tomaatit saavat pysyä mehevinä.
  9. Tarjoile vartaat tsatsikin kanssa.
  10. Tsatsiki:
  11. Sekoita kurkkuun suola, valkosipuli, sokeri ja mustapippuri.
  12. Anna seistä jääkaapissa 30 minuuttia.
  13. Puristele siivilässä kurkku kuivaksi.
  14. Lisää kurkku jugurtin joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf