Kermaisa katkarapu-tomaatti pasta
Ihanan maukas ja kermaisa katkarapupasta joka on helppo valmistaa.

180g | Katkarapuja |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
1,5dl | Kuivaa valkoviiniä |
1dl | Kermaa |
120g | Smetanaa |
2tl | Sambal Oelek |
1kpl | Kalaliemikuutio |
10kpl | Dunne-tomaatteja |
300g | Tuorepastaa |
5g | Tilliä |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
15g | Parmesaani juustoa |
- Pilko sipuli ja kuullota voissa kullanruskeaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet.
- Lisää valkoviini, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua hetken.
- Tiputa lämpö, lisää kerma ja smetana. Puolita Dunne-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen sekä leikattu tilli.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama Dunne-lohko kastikkeeseen. Kastike ei saa enää tässä vaiheessa kiehua, silloin katkaravuista tulee sitkeitä.
- Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele parmesaani juustolla ja tillillä. Bon Appétit!