Kermaisa katkarapu-tomaatti pasta

Kermaisa katkarapu-tomaattipasta – Täydellinen Herkku, Joka Yllättää Makunystyrät! Haluatko herkullisen ja täyteläisen pastan, joka on sekä helppo valmistaa että täynnä makua? Kermaisa katkarapu-tomaattipasta on juuri se ruoka, jota etsit! Tämä resepti yhdistää kermaisen kastikkeen, maukkaat katkaravut ja herkulliset tomaatit, luoden pastan, joka on täydellinen arkiruokaan tai erityiseen tilaisuuteen. Helppo valmistaa – anna tämän pastan viedä makuelämyksesi uudelle tasolle. Kokeile tätä reseptiä ja ihastu kermaiseen katkarapu-tomaattipastaan, joka tekee joka ateriastasi erityisen!
(2312)
Tulosta
180gKatkarapuja
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulinkynsi
1,5dlKuivaa valkoviiniä
1dlKermaa
120gSmetanaa
2tlSambal Oelek
1kplKalaliemikuutio
10kplDunne-tomaatteja
300gTuorepastaa
5gTilliä
0,5tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
15gParmesaani juustoa
  1. Pilko sipuli ja kuullota voissa kullanruskeaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet.
  2. Lisää valkoviini, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua hetken.
  3. Tiputa lämpö, lisää kerma ja smetana. Puolita Dunne-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen sekä leikattu tilli.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  5. Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama Dunne-lohko kastikkeeseen. Kastike ei saa enää tässä vaiheessa kiehua, silloin katkaravuista tulee sitkeitä.
  6. Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele parmesaani juustolla ja tillillä. Bon Appétit!
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf