Kermaisa katkarapu-tomaatti pasta
Kermaisa katkarapu-tomaattipasta – Täydellinen Herkku, Joka Yllättää Makunystyrät!
Haluatko herkullisen ja täyteläisen pastan, joka on sekä helppo valmistaa että täynnä makua? Kermaisa katkarapu-tomaattipasta on juuri se ruoka, jota etsit! Tämä resepti yhdistää kermaisen kastikkeen, maukkaat katkaravut ja herkulliset tomaatit, luoden pastan, joka on täydellinen arkiruokaan tai erityiseen tilaisuuteen. Helppo valmistaa – anna tämän pastan viedä makuelämyksesi uudelle tasolle.
Kokeile tätä reseptiä ja ihastu kermaiseen katkarapu-tomaattipastaan, joka tekee joka ateriastasi erityisen!
180g | Katkarapuja |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
1,5dl | Kuivaa valkoviiniä |
1dl | Kermaa |
120g | Smetanaa |
2tl | Sambal Oelek |
1kpl | Kalaliemikuutio |
10kpl | Dunne-tomaatteja |
300g | Tuorepastaa |
5g | Tilliä |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
15g | Parmesaani juustoa |
- Pilko sipuli ja kuullota voissa kullanruskeaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet.
- Lisää valkoviini, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua hetken.
- Tiputa lämpö, lisää kerma ja smetana. Puolita Dunne-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen sekä leikattu tilli.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama Dunne-lohko kastikkeeseen. Kastike ei saa enää tässä vaiheessa kiehua, silloin katkaravuista tulee sitkeitä.
- Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele parmesaani juustolla ja tillillä. Bon Appétit!