Kermaisa katkarapu-tomaatti pasta

Ihanan maukas ja kermaisa katkarapupasta joka on helppo valmistaa.
(0)
Tulosta
180gKatkarapuja
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulinkynsi
1,5dlKuivaa valkoviiniä
1dlKermaa
120gSmetanaa
2tlSambal Oelek
1kplKalaliemikuutio
10kplDunne-tomaatteja
300gTuorepastaa
5gTilliä
0,5tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
15gParmesaani juustoa
  1. Pilko sipuli ja kuullota voissa kullanruskeaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet.
  2. Lisää valkoviini, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua hetken.
  3. Tiputa lämpö, lisää kerma ja smetana. Puolita Dunne-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen sekä leikattu tilli.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  5. Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama Dunne-lohko kastikkeeseen. Kastike ei saa enää tässä vaiheessa kiehua, silloin katkaravuista tulee sitkeitä.
  6. Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele parmesaani juustolla ja tillillä. Bon Appétit!
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)