San Marzano pastakastike
San Marzano tomaatti on paras tomaatti lämpimiin ruokiin, joten tähän pastakastikkeeseen sen valinta on täydellinen.
![](https://images.ctfassets.net/4l94cdu8i7xu/2PVMtj3vSOZr2ba6G4ogqf/729b5fb421c2a670fa8ce83b52f64ea2/san_marzano_pastakastike.jpg?w=1400&h=800&q=75&fit=fill)
4kpl | San Marzano tomaattia |
1kpl | keltasipuli |
2kpl | valkosipulinkynttä |
0,5dl | oliiviöljyä |
1tl | harissa-maustetahnaa |
0,5dl | tomaattipyreetä |
1rkl | valkoviinietikkaa |
1rkl | hunajaa |
1dl | vettä |
1tl | suolaa |
250 | spagettia |
Tarjoiluun | |
tuoretta basilikaa | |
parmesaanijuustoa |
- Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota paistinpannussa kuumassa oliiviöljyssä. Lisää harissa, tomaattipyree, valkoviinietikka ja hunaja.
- Kaada päälle vesi ja anna kiehua 6-7 minuuttia, että kastike paksuuntuu.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta paistinpannussa.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanilastujen kanssa.