San Marzano pastakastike
San Marzano tomaatti on paras tomaatti lämpimiin ruokiin, joten tähän pastakastikkeeseen sen valinta on täydellinen.

Ainesosat
| 4kpl | San Marzano tomaattia |
| 1kpl | keltasipuli |
| 2kpl | valkosipulinkynttä |
| 0,5dl | oliiviöljyä |
| 1tl | harissa-maustetahnaa |
| 0,5dl | tomaattipyreetä |
| 1rkl | valkoviinietikkaa |
| 1rkl | hunajaa |
| 1dl | vettä |
| 1tl | suolaa |
| 250 | spagettia |
| Tarjoiluun | |
| tuoretta basilikaa | |
| parmesaanijuustoa |
Annosta
Tee näin:
- Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota paistinpannussa kuumassa oliiviöljyssä. Lisää harissa, tomaattipyree, valkoviinietikka ja hunaja.
- Kaada päälle vesi ja anna kiehua 6-7 minuuttia, että kastike paksuuntuu.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta paistinpannussa.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanilastujen kanssa.







