San Marzano pastakastike

San Marzano tomaatti on paras tomaatti lämpimiin ruokiin, joten tähän pastakastikkeeseen sen valinta on täydellinen.
(1758)
Tulosta
4kplSan Marzano tomaattia
1kplkeltasipuli
2kplvalkosipulinkynttä
0,5dloliiviöljyä
1tlharissa-maustetahnaa
0,5dltomaattipyreetä
1rklvalkoviinietikkaa
1rklhunajaa
1dlvettä
1tlsuolaa
250spagettia
Tarjoiluun
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoa
  1. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota paistinpannussa kuumassa oliiviöljyssä. Lisää harissa, tomaattipyree, valkoviinietikka ja hunaja.
  3. Kaada päälle vesi ja anna kiehua 6-7 minuuttia, että kastike paksuuntuu.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta paistinpannussa.
  5. Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanilastujen kanssa.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf