Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu!
Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.

800g | Kotimaisia kypsiä tomaatteja |
4kpl | Isoa kotimaista paprikaa |
4kpl | Kotimaista punaista chiliä |
8kpl | Valkosipulinkynttä |
1tl | Suolaa |
1tl | Murskattua mustapippuria |
0,5dl | Etikkaa |
2,5dl | Hillosokeria |
- Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
- Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
- Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
- Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
- Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
- Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
- Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.