Chili-Inkivääri kastike

Kastike sopii mainiosti pöytämausteeksi, mutta muista säilyttää jääkaapissa! Anna maustua jääkaapissa n. 3 viikkoa ennen käyttöä.
(418)
Tulosta
750gkypsiä tomaatteja
1kplpunainen paprika
2kplkeltasipulia
2rkltuoretta raastettua inkivääriä
2kplpunaista chiliä
1dlvalkoviinietikkaa
0,5dlsokeria
1tlsuolaa
0,5tlmurskattua mustapippuri
  1. Huuhdo tomaatit, poista paprikasta ja chilistä siemenet, kuori sipuli, pilko kaikki palasiksi.
  2. Kuori ja raasta inkivääri. Lisää kaikki tehosekoittimeen.
  3. Sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada kastike kattilaan ja lisää viinietikka, sokeri, suola ja pippuri.
  5. Anna kiehua n. 20 minuuttia, käytä sauvasekoitinta jos kastike ei ole täysin sileä.
  6. Kaada puhdistettuihin lasipulloihin, säilytä jääkaapissa.
  7. Chili-inkivääri kastikkeen maku on parhaimmillaan 3 viikkoa tekohetkestä, joten anna rauhassa maustua jääkaapissa!
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf