Chili-Inkivääri kastike
Kastike sopii mainiosti pöytämausteeksi, mutta muista säilyttää jääkaapissa! Anna maustua jääkaapissa n. 3 viikkoa ennen käyttöä.

Ainesosat
| 750g | kypsiä tomaatteja |
| 1kpl | punainen paprika |
| 2kpl | keltasipulia |
| 2rkl | tuoretta raastettua inkivääriä |
| 2kpl | punaista chiliä |
| 1dl | valkoviinietikkaa |
| 0,5dl | sokeria |
| 1tl | suolaa |
| 0,5tl | murskattua mustapippuri |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Kastikkeet ja marinadit |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Voidaan esivalmistella Miksaamalla |
Tee näin:
- Huuhdo tomaatit, poista paprikasta ja chilistä siemenet, kuori sipuli, pilko kaikki palasiksi.
- Kuori ja raasta inkivääri. Lisää kaikki tehosekoittimeen.
- Sekoita tasaiseksi.
- Kaada kastike kattilaan ja lisää viinietikka, sokeri, suola ja pippuri.
- Anna kiehua n. 20 minuuttia, käytä sauvasekoitinta jos kastike ei ole täysin sileä.
- Kaada puhdistettuihin lasipulloihin, säilytä jääkaapissa.
- Chili-inkivääri kastikkeen maku on parhaimmillaan 3 viikkoa tekohetkestä, joten anna rauhassa maustua jääkaapissa!







