San Marzano Pizza

Koe Italian autenttinen maku San Marzano -pizzalla! Tässä pizzassa käytetään aitoja San Marzano -tomaatteja Närpiöstä, jotka tunnetaan luonnollisesta makeudestaan ja rikkaasta maustaan. Unissa tai kiven päällä paistettu ohut pohja tekee reunasta ihanan rapean ja sisuksesta pehmeän ja mehukkaan. San Marzano -pizza on täydellinen valinta arki-illallisille ja juhlatilaisuuksiin. Kokeile reseptiämme jo tänään ja nauti aidosta italialaisesta pizzanautinnosta! Buon appetito!
(567)
Tulosta
320gpizzajauhoa (Nascosto)
10gtuorehiivaa
2tlmerisuolaa
2,2dlkylmää vettä
0San Marzano tomaattikastike:
400gSan Marzano tomaattia
4dlvettä
0,5dloliiviöljyä
1kplhinonnettu keltasipuli
1rklkuivattua oreganoa
2tlkuivattua valkosipulijauhetta
0,5tlsuolaa
sokeria
mustapippuria
0Pizzatäyte:
200gtuoretta mozzarellaa leikattuna ja valutettuna
150gmozzarellajuustoraastetta
1kplpunasipuli suikaloituna
100gpepperonia
50grucolaa
  1. Aloita tekemällä pizzataikina.
  2. Liota hiiva kylmään veteen.
  3. Lisää joukkoon suola ja pizzajauhot.
  4. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia.
  5. Jaa taikina kahteen.
  6. Riivaa taikina palloista ilmakuplat pois.
  7. Muotoile palloiksi. Laita yöksi jääkaappiin ilmatiiviissä astiassa.
  8. Tee seuraavaksi tomaattikastike.
  9. Kuumenna kattila. Lisää kattilaan oliiviöljy, keltasipuli, San Marzano tomaatit ja kuullota pari minuuttia.
  10. Lisää joukkoon vesi. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi. Soseuta tasaiseksi.
  11. Jos kastike on liian löysää. Redusoi nestettä pois. Kastikkeen kuuluu olla hieman paksumpaa, kuin sosekeitto.
  12. Mausta kastike oreganolla, valkosipulijauheella ja suolalla. Lisää oman maun mukaan sokeria ja mustapippuria.
  13. Jäähdytä kastike.
  14. Seuraavana päivänä valmista pizzat.
  15. Käytä mannasuurimoita, tai vehnäsirotetta taikinoiden avaamiseen.
  16. Kuumenna uuni 250 C asteeseen ja kaksi uunipeltiä.
  17. Laske taikinat leivinpapereiden päälle.
  18. Täytä pizzat lisäämällä ensin San Marzano tomaattikastiketta ohuelti pizzalle.
  19. Seuraavaksi levitä pepperonisiivut ja suikaloitu punasipuli tasaisesti. Ripottele päälle raastettu mozzarella ja puolet tuoreesta mozzarellasta.
  20. Siirrä pizzat kuumien peltien päälle uuniin. Paista noin 10 minuuttia, tai kunnes pizza on mieluinen.
  21. Ota pois uunista. Revi päälle rucolat ja loput mozzarellasta. Nauti.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf