Kesätöihin? 

Haemme nyt yli 20 KAUSITYÖNTEKIJÄÄ JA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ sekä yhtä HUOLTOASENTAJAA kesäkaudelle 2021. Meillä saat työskennellä miellyttävien työtovereiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä sekä samalla hankkia työkokemusta alalta.

 

Aurinkovoimala asennettu!

Juhannusviikolla otettiin aurinkovoimala käyttöön. Nyt voimala tuottaa sähköä täydellä kapasiteetilla. Vuosituotanto on suunnilleen 250 MW joka on noin 20% pakkaamon vuositarpeesta. 

 

Suippopaprikaa myös talvikaudella! 

Ihanan makea suippopaprika soveltuu moneen eri ruokaan tai syötäväksi sellaisenaan leivän päällä. Suippopaprika on paljon miedompi ja makeampi kuin tavallinen paprika. 

 

Pakkaamolle on myönnetty kasvihuonealalla harvinainen ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Se tarkoittaa, että kaikkien toimintojen ympäristövaikutukset on tunnistettu, niiden hallintaa ja kehittämistä on käyty läpi, ja samalla osuuskunta on sitoutunut pakkaamon toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tule mukaan ruokayhteisöön - kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö, josta jokainen löytää inspiraatiota ja helpotusta omaan ruoka-arkeensa ja -juhlaansa.

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Lue lisää blogista

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES