VIRTUAALINEN TUTKIMUSMATKA KASVUN JUURILLE

Närpiön Vihanneksen virtuaalinen tutkimusmatka vie sinut kotimaisten kasvihuonevihannesten alkujuurille.  Astu sisään, tutki ja kuuntele – Vihannes on Närpes.

 

Haemme lisää työvoimaa - oletko sinä meidän uusi työntekijä? 

Tarjoamme erilaisia ​​tehtäviä lajittelu-, pakkaus-, koneenhoito ja lähettämötehtävissä, maan nykyaikaisimmassa vihannespakkaamossa. Meillä pääset työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa monikulttuurisessa ympäristössä ja hankkimaan työkokemusta alalta. Joillakin tuotantolinjoilla myös vuorotyötä tiettyinä ajanjaksoina.

 

Aurinkovoimala asennettu!

Juhannusviikolla 2020 otettiin aurinkovoimala käyttöön. Nyt voimala tuottaa sähköä täydellä kapasiteetilla. Vuosituotanto on suunnilleen 250 MW joka on noin 20% pakkaamon vuositarpeesta. 

 

TIEDOTE

Talven 2022 aikana olemme kaikki voineet lukea kasvihuonealaan liittyvästä epäillystä kiskontatapauksesta Närpiössä. Tänään mediatalot ovat raportoineet, että kiskonnasta epäillään nyt aikaisemmin ilmoitettujen vietnamilaisten toimijoiden lisäksi myös yhtä kasvihuoneyrittäjää.

Osuuskunta Närpiön Vihannes haluaa täten ilmoittaa, että Osuuskunta Närpiön Vihanneksen viljelijöistä ketään ei epäillä rikoksesta eivätkä liity mitenkään tähän tapaukseen.

Stefan Skullbacka
TJ, Osuuskunta Närpiön Vihannes

 

Pakkaamolle on myönnetty kasvihuonealalla harvinainen ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Se tarkoittaa, että kaikkien toimintojen ympäristövaikutukset on tunnistettu, niiden hallintaa ja kehittämistä on käyty läpi, ja samalla osuuskunta on sitoutunut pakkaamon toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tule mukaan ruokayhteisöön - kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö, josta jokainen löytää inspiraatiota ja helpotusta omaan ruoka-arkeensa ja -juhlaansa.

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Lue lisää blogista

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES