Osta trendikäs designpaita

Kauppa on auki! Nyt on mahdollisuus tilata syksyn kaunein designpaita ja kassi, itsellesi tai ystävällesi. Paita on valmistettu 100% puuvillasta ja malleja löytyy kaksi erillaista. Paidan saa tilattua ainoastaan nettikaupan kautta. Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset ostoksille.

 

Aurinkovoimala asennettu!

Juhannusviikolla otettiin aurinkovoimala käyttöön. Nyt voimala tuottaa sähköä täydellä kapasiteetilla. Vuosituotanto on suunnilleen 250 MW joka on noin 20% pakkaamon vuositarpeesta. 

 

Se kuuluisa paholaisenhillo mistä kaikki puhuvat

Parhaan paholaisen hillon saat keittämällä sen itse puhtaista kotimaisista tomaateista, paprikoista ja chileistä. Säädä tulisuutta oman maun mukaan!

 

Pakkaamolle on myönnetty kasvihuonealalla harvinainen ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Se tarkoittaa, että kaikkien toimintojen ympäristövaikutukset on tunnistettu, niiden hallintaa ja kehittämistä on käyty läpi, ja samalla osuuskunta on sitoutunut pakkaamon toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tule mukaan ruokayhteisöön - kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö, josta jokainen löytää inspiraatiota ja helpotusta omaan ruoka-arkeensa ja -juhlaansa.

 

 Tämän hetken Kuuminta hottia / Det hetaste just nu

Lue lisää blogista

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES