VIRTUAALINEN TUTKIMUSMATKA KASVUN JUURILLE

Närpiön Vihanneksen virtuaalinen tutkimusmatka vie sinut kotimaisten kasvihuonevihannesten alkujuurille.  Astu sisään, tutki ja kuuntele – Vihannes on Närpes.

 

Juotavan hyvä terveyspommi - kurkkusmoothie!

Kurkulla on monia terveyshyötyjä ja se on mainio apu painonpudotuksessa. Mikä olisikaan kevään lähestyessä parempi tapa juhlistaa lämpeneviä ilmoja, kuin raikas kurkkusmoothie.

 

Aurinkovoimala asennettu!

Juhannusviikolla 2020 otettiin aurinkovoimala käyttöön. Nyt voimala tuottaa sähköä täydellä kapasiteetilla. Vuosituotanto on suunnilleen 250 MW joka on noin 20% pakkaamon vuositarpeesta. 

 

Tule meille töihin! 

Liiketoimintamme jatkaa kehittymistään ja etsimmekin nyt pakkaamolle Närpiöön useampia linjastonajajia. Linjanajajana vastaat kyseisen pakkauslinjan toiminnasta, pakkausprosessin seurannasta, omavalvonnan toteutumisesta ja olet vastuussa linjan työtiimistä ja tuottavuudesta.

 

Pakkaamolle on myönnetty kasvihuonealalla harvinainen ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Se tarkoittaa, että kaikkien toimintojen ympäristövaikutukset on tunnistettu, niiden hallintaa ja kehittämistä on käyty läpi, ja samalla osuuskunta on sitoutunut pakkaamon toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tule mukaan ruokayhteisöön - kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö, josta jokainen löytää inspiraatiota ja helpotusta omaan ruoka-arkeensa ja -juhlaansa.

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Lue lisää blogista

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES