MAUKKAIDEN VIHANNESTEN SALAISUUS

Oli kyseessä sitten tomaatit, suippopaprikat, kurkut tai chilit, Närpiön Vihannes huolehtii siitä, että maku on aina ensiluokkainen. Herkullisen maun saavuttamiseksi on ylitettävä itsensä, onnistuttava, etsittävä täydellisyyttä ja pyrittävä kehittymään jatkuvasti. Meillä Närpiössä se on elämäntapa.

Ammattitaidolla ja sukupolvien mittaisella kokemuksella valitsemme viljeltäviksi aina parhaat kasvikset. Puhtaat kotimaiset vihannekset matkaavat lautasellesi heti niiden poimimisen jälkeen. Juuri silloin, kun maku on parhaimmillaan.

ISO 22000 sertifikaatti

Osuuskunta Närpiön Vihannes kehitti toimintaansa ISO 22000 -sertifikaatilla. Bureau Veritaksen Senior Sales Manager Marcus Ahlroth luovutti laatusertifikaatin Närpiön Vihanneksen johtoryhmälle ja hallituksen puheenjohtajalle Börje Ivarsille 25. kesäkuuta pidetyssä tilaisuudessa.

Kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö. 

Saimme perheenlisäystä - Kolmoset tuli

Ylpeänä esittelemme uudet tuotteemme IVORINOTRIO sekä MINIPAPRIKA MIXI. Mikä sensaatio, vihannekset ovat karkkipussissa, vähäisempi muovin käyttö, kierrätettävyys 100%, kätevä pakkaus ja fantastinen maku!

Innostu ja inspiroidu

Villiyrttikokki ja keittiömestari Sami Tallberg on loihtinut tuotteillemme makuparit ja listannut niihin sopivimmat villiyrtit. Hän kannustaa tutustumaan lähiluonnon antimiin ja tehdä kuten hän, gourmet ruokaa rikkaruohoista.

Närpiön Vihanneksen blogi

Inspiroidu & nauti