VIRTUAALINEN TUTKIMUSMATKA KASVUN JUURILLE

Närpiön Vihanneksen virtuaalinen tutkimusmatka vie sinut kotimaisten kasvihuonevihannesten alkujuurille.  Astu sisään, tutki ja kuuntele – Vihannes on Närpes.

 

Haemme lisää työvoimaa - oletko sinä meidän uusi työntekijä? 

 

 

Aurinkovoimala asennettu!

Juhannusviikolla 2020 otettiin aurinkovoimala käyttöön. Nyt voimala tuottaa sähköä täydellä kapasiteetilla. Vuosituotanto on suunnilleen 250 MW joka on noin 20% pakkaamon vuositarpeesta. 

 

Vihannes On Närpes!

Ollakseen ensiluokkainen vihannes on oltava vastuullinen. Ollakseen vastuullinen on tehtävä uuden sukupolven valintoja, tuotettava turvallisesti kotimaassa ja vaalittava puhtaita menetelmiä. Viljelijämme elävät ja hengittävät arvojamme ja heille näiden lähtökohtien noudattaminen on kunnia-asia.

Siksi Vihannes on Närpes.

 

Pakkaamolle on myönnetty kasvihuonealalla harvinainen ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Se tarkoittaa, että kaikkien toimintojen ympäristövaikutukset on tunnistettu, niiden hallintaa ja kehittämistä on käyty läpi, ja samalla osuuskunta on sitoutunut pakkaamon toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tule mukaan ruokayhteisöön - kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö, josta jokainen löytää inspiraatiota ja helpotusta omaan ruoka-arkeensa ja -juhlaansa.

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Lue lisää blogista

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES