MAUKKAIDEN VIHANNESTEN SALAISUUS

Oli kyseessä sitten tomaatit, suippopaprikat, kurkut tai chilit, Närpiön Vihannes huolehtii siitä, että maku on aina ensiluokkainen. Herkullisen maun saavuttamiseksi on ylitettävä itsensä, onnistuttava, etsittävä täydellisyyttä ja pyrittävä kehittymään jatkuvasti. Meillä Närpiössä se on elämäntapa.

Ammattitaidolla ja sukupolvien mittaisella kokemuksella valitsemme viljeltäviksi aina parhaat kasvikset. Puhtaat kotimaiset vihannekset matkaavat lautasellesi heti niiden poimimisen jälkeen. Juuri silloin, kun maku on parhaimmillaan.

 

Se oikea paholaisenhillo

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää! Tämä resepti on noussut monen suosikiksi. Paholaisenhillo sopii moneen ruokaan, joko lisukkeena tai mausteena. Ja se on helppo tehdä, joten suosittelemme tuplasatsin tekoa. 

Kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi on enemmän kuin kasvisruokien reseptipankki. Se on terveelliseen ravintoon ja kasviskulinarismiin hurahtaneiden kotikokkien yhteisö. 

Uutuus | San Marzano

Kun etsit parasta tomaattia ruoanlaittoon, valitse kotimaassa viljelty San Marzano. Kiinteärakenteinen tomaatti on aromaattinen ja maukas, ja sen maku vain korostuu lämmitettynä.

Innostu ja inspiroidu

Villiyrttikokki ja keittiömestari Sami Tallberg on loihtinut tuotteillemme makuparit ja listannut niihin sopivimmat villiyrtit. Hän kannustaa tutustumaan lähiluonnon antimiin ja tehdä kuten hän, gourmet ruokaa rikkaruohoista.

Närpiön Vihanneksen blogi

Inspiroidu & nauti