Chili

Vastustamatonta makua pihveistä suklaajälkiruokiin.

Helppo- ja monikäyttöinen, maultaan makeahko yleischili kasvis-, kala- ja liharuokiin – toimii myös suklaajälkkäreiden yllättäjänä.

Makuparit:
Korianteri, persilja, rakuuna, tilli, basilika, tomaatit, kurkku, paprikat, fenkoli, maissi, pinaatti, kesäkurpitsa, kaikki kaalit, herneet, linssit ja pavut, sipulit, perunat, lohi, kirjolohi, siika, hauki, kana.

Villiyrteistä:
Peltokanankaali, nokkonen, jauhosavikka, merimaltsa, ruusun terälehdet, kuusenkerkkä.

-Sami Tallberg

Chili
FAKTABOKSI
 

Lajikkeet: Sujaki, Breva, Orange flame, Star Flame, Peter Pepper, Westland Brown ja Medina. 
Tuotanto-aika: Toukokuu-lokakuu
Tuotteen kestävyys: Aistinvarainen
Säilytys- ja myyntilämpötila: Chilin suositeltava säilytyslämpötila on 7–12 °C. Sopii kuivattavaksi. 
Myyntierä: Chili Hottis punainen ja MIX saatavissa 50g rasioissa sekä irtona. 

EAN-koodi: 6415350015675 HOTTIS, 6415350015682 MIX, 

Säilöntään
Ruoanlaittoon
Ideoi itse
Lämpimiin ruokiin

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES