OY SIGGARDEN AB

Jonathan Sigg är en av Andelslagets yngsta odlare. Jonathan har haft på klart ända sedan han var liten att han skulle bli växthusodlare, han är uppvuxen till livsstilen som växthusodling kräver och vill gärna fortsätta med det.
: 5928 m2
: 5928 m2
: 3
: 3
: 4
: 4
: GLOBALG.A.P. & GRASP
: GLOBALG.A.P. & GRASP
  • :OY SIGGARDEN AB
  • :Pjelax
  • :Tomat och Favorino tomat
  • :371,
  • :100% LED belysning
  • :GLOBALG.A.P. & GRASP

Det var inget enkelt val för Jonathan att välja studielinje efter högstadiet i och med att det inte finns direkt någon utbildning där man utbildar sig inom växthusodling. Så det blev gymnasiet och efter gymnasiet tog han odlingsträdgårdsmästarexamen. Men den skolningen som han har haft bäst nytta av i dag inom växthusodlingen, fick han av sina föräldrar. Jonathan är 4:de generationens odlare och kunskaperna har gått från generation till generation.

Jonathan är mycket intresserad av all utveckling inom växthusbranschen, och ser att det måste ske en utveckling för att få branschen framåt. Han är en stor förespråkare för klimatvänlig produktion, vilket även marknaden eftersträvar och klimatet kräver, allt vi gör inverkar. Han lyfter som exempel fram att allt överloppsvatten som plantorna inte tar upp i hans växthus skickas till ett reningsverk, så det blir noll utsläpp av näringsämnen vilket minimerar miljöbelastningen. Framtidsplanerna är ljusa, och han hoppas föra traditionerna och kunskaperna vidare till kommande generationer. Fritiden tillbringar han gärna ute till havs eller tills skogs, när fågeljakten lockar.

Dela sidan
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaSkriv ut eller ladda ner pdf