Är du vår kvalitetschef's vikarie? 

Vi söker en vikarie till vår kvalitetschef för ett tidsbundet anställningsförhållande. Du skulle ansvara för underhåll och utveckling av ISO 22000 och ISO 14001-kvalitetsledningssystemen och internrevision av GlobalGAP-systemet. Du leder vår kvalitetsgrupp ansvarar för intern och extern kommunikation i kvalitets- och miljöfrågor, såsom utbildning och kundkommunikation, och genomförande av revisioner. Låter det intressant? 

 

Solkraftverket installerat!

Under midsommarveckan togs Närpes Grönsakers solkraftverk i bruk. Nu är det i full produktion. Uppskattad årsproduktion är 250 MW vilket är ungefär 20% av årsbehovet för verksamheten på packeriet. 

 

Djävulssylten som alla talar om 

Den bästa djävulssylten kokar du själv av rena fina inhemska tomater, paprikor och chilin. Dosera hettan enligt egen smak!

 

Packeriet har blivit certifierad enligt ISO 14001-miljöledningsstandarden

vilket är ovanligt i växthusbranschen. Certifikatet innebär att varje funktions miljöeffekt har identifierats, och processerna för att kontrollera och leda utvecklingen har blivit utredda.

 

Kom med i matgemenskapen - Kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi är mera än bara en receptbank för grönsaksrecept. Det är forumet där hemmakockarna och proffs som älskar vegetarisk mat träffas, forumet där alla hittar inspiration och lättnad till sin vardagsmat och för fest. Recepten finns också på svenska!

 

 Tämän hetken Kuuminta hottia / Det hetaste just nu

Läs mera i bloggen

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES