Är du vår nya IT-ansvariga?

Vi söker nu en IT-ANSVARIG för tillsvidare anställning. Vi växer så det knakar och behöver förstärkning på IT-sidan. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och ett stort gäng med härliga kollegor. Kollegor som stundvis kan råka ut för utmanande IT-problem. Antar du utmaningen? 

 

Spetspaprika även vintertid!

Den goda och härligt söta spetspaprikan passar till många olika rätter eller som sådan på smörgåsen. Spetspaprikan är mycket mildare och sötare än vanlig paprika. Testa och bli förtjust!

 

Solkraftverket installerat!

Under midsommarveckan togs Närpes Grönsakers solkraftverk i bruk. Nu är det i full produktion. Uppskattad årsproduktion är 250 MW vilket är ungefär 20% av årsbehovet för verksamheten på packeriet. 

 

Packeriet har blivit certifierad enligt ISO 14001-miljöledningsstandarden

vilket är ovanligt i växthusbranschen. Certifikatet innebär att varje funktions miljöeffekt har identifierats, och processerna för att kontrollera och leda utvecklingen har blivit utredda.

 

Kom med i matgemenskapen - Kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi är mera än bara en receptbank för grönsaksrecept. Det är forumet där hemmakockarna och proffs som älskar vegetarisk mat träffas, forumet där alla hittar inspiration och lättnad till sin vardagsmat och för fest. Recepten finns också på svenska!

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Läs mera i bloggen

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES