Black Friday-erbjudande: 20% rabatt och gratis leverans med koden “tomaatti20” – gäller hela veckoslutet!

Butiken är öppen! Nu har du möjlighet att beställa höstens snyggaste och exklusivaste skjorta och kasse till dig själv eller din vän. Skjortan är tillverkad av 100 % bomull och den finns i två olika modeller. Produkterna går endast att beställas via vår webbutik. Klicka på länken nedan så slipper du och beställa.

 

Solkraftverket installerat!

Under midsommarveckan togs Närpes Grönsakers solkraftverk i bruk. Nu är det i full produktion. Uppskattad årsproduktion är 250 MW vilket är ungefär 20% av årsbehovet för verksamheten på packeriet. 

 

Djävulssylten som alla talar om 

Den bästa djävulssylten kokar du själv av rena fina inhemska tomater, paprikor och chilin. Dosera hettan enligt egen smak!

 

Packeriet har blivit certifierad enligt ISO 14001-miljöledningsstandarden

vilket är ovanligt i växthusbranschen. Certifikatet innebär att varje funktions miljöeffekt har identifierats, och processerna för att kontrollera och leda utvecklingen har blivit utredda.

 

Kom med i matgemenskapen - Kasvisreseptit.fi

Kasvisreseptit.fi är mera än bara en receptbank för grönsaksrecept. Det är forumet där hemmakockarna och proffs som älskar vegetarisk mat träffas, forumet där alla hittar inspiration och lättnad till sin vardagsmat och för fest. Recepten finns också på svenska!

 

Kasvihuonevihannesten hiili- ja vesijalanjälki | Växthusgrönsakernas kol- och vattenavtryck

Läs mera i bloggen

FÖLJ MED FINLANDS FRÄSCHASTE INSTAGRAM-KONTO @NARPIONVIHANNES