HEMLIGHETEN BAKOM GODA GRÖNSAKER

Tomater, spetspaprika, gurka eller chili, Närpes Grönsaker ser till att grönsakernas smak alltid är enastående. För att uppnå den goda smaken måste man överträffa sig själv, lyckas och kontinuerligt sträva framåt för att uppnå perfektion. Grönsaksodling är ett levnadssätt.

Med stor yrkesskicklighet och med många generationers erfarenhet väljer vi alltid de smakrikaste grönsak sorterna att odla. De rena inhemska grönsakerna reser till din tallrik genast efter plockningen. Just då, när smaken är som bäst.

 

Den bästa djävulssylten

Stark, söt och himmelskt god! Detta recept har blivit många personers favorit. Djävulssylten passar till all slags mat, både som tillbehör och som krydda. Och den är lätt att göra, tillred helst dubbelsats!

Kasvisreseptit.fi

Vi har öppnat en ny webbsida Kasvisreseptit.fi. En reseptsida för personer som älskar vegetariska recept. 

Nyhet | San Marzano tomat

När du söker den bästa tomaten för matlagning, välj inhemsk San Marzano. Tomatens fasta konsistens är full av arom och smak, som förstärks vid upphettning.

Låt dig inspireras!

Vildörtskocken och köksmästaren Sami Tallberg har skapat några av de bästa smak paren till våra produkter. Han uppmuntrar att lära den lokala naturens gåvor och göra som han, tillreda gourmetmat från ogräs.

Närpes Grönsakers blogg

Bli inspirerad & njut