MESTAREIDEN TUOTTAMA – TUTUSTU VILJELIJÖIHIMME

Mielestämme kuluttajalla on oikeus tuntea tuotteiden alkuperä ja tuotantomenetelmät. Olemme ylpeitä sekä tuotteistamme että niiden alkuperästä. Viljelijämme ovat työssään todellisia mestareita, ja siitä me kerromme mielellämme myös asiakkaillemme. Tuotteemme ovatkin siten ’’Mestareiden tuotantoa’’. Monen sukupolven kokemus viljelystä, modernit laitokset ja eteenpäin pyrkivä viljelijäkunta ovat tuottaneet hyvää tulosta.

Osuuskunta on osoittautunut erittäin toimivaksi toimintamuodoksi, koska se edellyttää jäsenten tasavertaista kohtelua. Osakkaina viljelijät voivat hyötyä toistensa osaamisesta, koska he eivät kilpaile keskenään ja osuuskunnan mahdollinen taloudellinen voitto jaetaan kokonaisuudessaan viljelijöille.

 

Närpes on vastuullisuutta

LIITY SINÄKIN VILJELIJÄOSUUSKUNNAN JÄSENEKSI

Närpiön Vihannes on mielenkiintoisessa laajentumisvaiheessa. Kehitämme tuotteitamme ja myös kasvamme nykyisten viljelijöiden laajentaessa viljelyksiään. Samalla etsimme uusia viljelijöitä: uskotko viihtyväsi joukossamme? Oletko kiinnostunut osallistumaan kasvihuone-elinkeinon kehittämiseen? 

Osuuskuntaan liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee:

mikael.dahlqvist [at] narpesgronsaker.fi
Puh. 020 1160 609

 

SEURAA SUOMEN TUOREINTA INSTAGRAM -TILIÄ @NARPIONVIHANNES